Waarom een leertoren onmisbaar is voor elk kind

De LEMO meegroeistoel van Cybex pas je gemakkelijk aan naar wat je kindje wilt. Van zitten naar staan.

Cybex

We hoeven geen enkele ouder te vertellen dat kleine kinderen nieuwsgierig zijn en maar wat graag deel willen uitmaken van wat er om hen heen gebeurt. Dit laten ze wel merken. Als ouder wil je hier natuurlijk zoveel mogelijk gehoor aan geven, maar het moet wel veilig gebeuren. Het antwoord? De leertoren van CYBEX.

De leertoren

Leertorens zijn speciale platforms waarmee je jouw kind op gelijke hoogte van jezelf kunt brengen, zodat je kind met jou kan meekijken. Er zijn op de markt verschillende zogenoemde learning towers verkrijgbaar, maar de LEMO van CYBEX is wel echt de allerhandigste. Deze groeit namelijk met je mee!

De LEMO stoel en leertoren

De LEMO is een tijdloze stoel, waarop je later – als je kindje ouder is – een LEMO Learning Tower als accessoire kunt aanbrengen. Op deze manier groeit de LEMO stoel met je kindje mee.

Tijdens de eerste levensfase van je kind, kun je de LEMO stoel al gebruiken. Je kunt het namelijk configureren toe een wipstoeltje waarin je baby heerlijk kan liggen. Zodra je kindje wat ouder is, kun je een learning tower set aanschaffen. Hiermee kun je de LEMO opbouwen tot een platform waarmee je jouw kind op gelijke hoogte van jezelf kunt brengen, zodat ze veilig met je mee kunnen kijken. Als je kind nog ouder wat is, kun je de LEMO omtoveren tot een gewone stoel. Hiermee is de stoel te gebruiken van de geboorte tot en met volwassenheid.

Bovenstaande klinkt natuurlijk ideaal, maar als ouder stel je de veiligheid van je kind natuurlijk voorop. Dus hoe is het daarmee gesteld? Ook daar heeft CYBEX natuurlijk aan gedacht. Het onderwerp is 100 procent veilig. En ook de antislip siliconen zorgen voor veiligheid en stabiliteit.

Moeiteloos

Een stoel die een heel leven meegaat en veilig is, klinkt goed. Maar hoeveel tijd gaat het je kosten als je de Learning Tower Set aanschaft en de LEMO wilt transformeren naar een Learning Tower? Ook daar heeft CYBEX aan gedacht. De LEMO kun je moeiteloos in hoogte en diepte aanpassen met één hand en zónder gereedschap. De onderdelen, ook die van de learning tower set, klikken eenvoudig aan het frame.

Het past ook in je interieur

Zoals kinderstoelen vroeger een behoorlijk kitscherige uitstraling konden hebben, passen ze inmiddels beter in het interieur. De LEMO stoel en de learning tower set hebben een ontwerp met strakke, minimalistische lijnen en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: stone blue, pearl pink, suede grey, stunning black, sand white en all white. Zo kun je een kleur kiezen die het beste bij jouw interieur past. En heb je de stoel even niet nodig? Dan is die compact genoeg om op te bergen, zonder dat het veel extra ruimte in huis inneemt.

De stoel is verkrijgbaar vanaf €239,95 op de website van CYBEX

Beeld: CYBEX