Wait, what? Is dít de nieuwe liefde van Kylie Jenner?

Een bekende rapper...

Lees ook

De break-up van Kylie Jenner en inmiddels ex-hubby Travis Scott kwam redelijk onverwacht. Maar de nieuwe fling van de billionaire lijkt alweer om de hoek te kijken en het is niemand minder dan rapper Drake.

Nieuwe liefde

Meerdere bronnen zouden aan PEOPLE vertelt hebben dat de jongste Kardashian-Jenner telg veel tijd spendeert met de rapper. De bron: “Hij en Kylie hebben de laatste tijd veel tijd samen doorgebracht. Ze zijn al lang vrienden en Drake is close met haar familie.” Een goede vriend van de songwriter zou zelfs hebben gezegd: “Ze gaan op een romantische manier met elkaar om.” Oké, now we’re talking!

Lees ook: Kourtney Kardashian onherkenbaar door platina blonde coupe 

More gossip

Daarnaast wordt door anderen weer gezegd dat twee gewoon vrienden zijn en dat er absoluut niets meer aan de hand is dan vriendschap. Een betrouwbare bron van de Lip Kit-queen ontkent zelfs dat het stel date. Toch zou Kylie vorige week tot heel laat op Drake’s halloweenfeest gebleven zijn. En of ze nu gewoon niet meer naar buiten durfde op Halloween of dat het simpelweg gewoon net iets te gezellig was bij de rapper thuis moet nog blijken. 

To be continued.

Bron: Grazia | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook