Motivation Monday: maak kans op 1 van de 3 Summum giftvouchers t.w.v. €100

De nieuwe zomercollectie van Summum bevat veel hebberigmakende items. 

Motivation Monday: maak kans op 1 van de 3 Summum vouchers t.w.v. €100

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven we drie keer een giftcard voor Summum weg.

Summums zomercollectie

Heb je nog geen Summum-item in je kast hangen? Hoogste tijd om daar verandering in te brengen. Het label heeft goedzittende pasvormen, uitzonderlijk oog voor detail en een hoog niveau van comfort al sinds het in 1998 voor het eerst het daglicht zag. En de nieuwste zomercollectie van het label? Die maakt al helemaal hebberig.

Sinds enkele weken hangt de Summum C5 collectie in de winkels. Stuk voor stuk zijn het items die perfect thuispassen in je zomergarderobe. De kledingstukken zijn on trend, maar de items zijn ook volgend zomer nog leuk (en die zomer daarna, en die daarna). Van off the shoulder jurken met ornamentenprint tot fluoriserende tuniekjes tot luchtige lange broeken. En dan bevat de collectie ook nog prachtige haltersinglets, blazers en leuke topjes.

De zomercollectie items zijn nu verkrijgbaar in de Summum-webshop en in een van de tien fysieke brand stores. Bekijk hieronder enkele items uit de collectie.

Winnen

Vind je de items van Summum prachtig en zou je enkele ervan graag terugzien in je zomergarderobe? Leuk nieuws! Wij mogen namelijk 3x een Summum-voucher t.w.v. €100 weggeven. Om mee te doen hoef je alleen maar het winformulier hieronder in te vullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 19 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Summum zullen delen als je wint.

Win
  • Summum