De mooiste nageltrends voor deze zomer

Van de mooiste kleuren tot de schattigste designs

De mooiste nageltrends voor deze zomer

De zomer staat voor de deur, en dat betekent dan we onze looks weer mogen aanpassen op het mooie weer. En bij een leuke zomerse outfit horen ook mooie nagels. Tijd om de najaarskleuren op te bergen, en de nieuwste trends voor de zomer uit te proberen. Nagelstyliste Aja Walton en expert Juli Russell spotten de trends voor de zomer, en wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje.

Pastelkleuren

Normaal gesproken zien we in de zomer neonkleuren die schreeuwen om aandacht, maar deze zomer gaan we voor meer subtiele kleuren. Zachte, mooie pasteltinten zijn geliefd dit seizoen. Niet zo vreemd, want deze tinten staan prachtig wanneer je bruin bent. Zachte kleuren zoals babyroze en mintgroen zijn vooral de trend deze zomer. Hailiey Bieber zagen we op Coachella al groene nagels rocken, een trend die we graag volgen.

Aquablauw

Naast de pastelkleuren zien we deze zomer ook veel aquablauwe tinten. Mocht je geen fan zijn van drukke printjes en liever een effen kleur dragen, dan is deze trend perfect geschikt. Elke blauwgroene tint is trendy deze zomer, van kobaltblauw tot zeegroen.

French Jell-O

De klassieke French tip kennen we allemaal wel. Tegenwoordig zien we ook kleurrijke versies van deze look, maar deze zomer gaan we nog een stapje verder. Met een transparante jelly-basiskleur bepaal je de tint voor je nagels. Geen harde look, maar een zachte natuurlijke uitstraling. De French tip krijgt dan een bijpassende kleur, wat het nog wat speelser maakt.

Dit is niet de enige variatie die we zien op de klassieke French tip. Ook de zogeheten French drip is niet weg te denken dit seizoen. We zagen zulke tips al eerder, maar waren nog nooit zo hip als deze zomer. Je kunt kiezen voor een klassieke French tip met kleur en dan bij één nagel een drip, maar als je het aandurft kan het ook op elke nagel deze zomer.

Cherry nails

Kersenrood domineert de mode dit jaar. In onze outfits zien we het steeds meer terug, en nu krijgen ook onze nagels deze kleur. Maar dat niet alleen, want de nieuwste designs gaan gepaard met het fruit waar de kleur op gebaseerd is. We zien namelijk natuurlijk gelakte nagels met daarop nail-art van kersen. Het fijne is dat je zelf geen kunstenaar hoeft te zijn voor deze trend. Nagelstickers zijn populairder dan ooit, en maken het een stuk makkelijker om de kleine, fijne details op je nagels aan te brengen.

Chrome

Chrome nails are having a moment. Deze trend gaan we zien in veel verschillende uitvoeringen. De glazed-donut is misschien wel de populairste variant die we nu al overal zien. Een natuurlijke en verfijnde nagelkleur die je het glanzende effect geeft met bijvoorbeeld een chromepoeder. Als je een stapje verder wilt gaan dan deze subtiele look, is de combinatie van blauwgroen en paars metallic die hoort bij mermaid chrome een prachtige optie.

Ook nagelstickers zijn een grote trend die deze zomer nog blijft. Het aanbod designs is groot, en daar zijn we heel blij mee. We kunnen dankzij deze stickers meedoen met de grootste trends zonder daar uren voor in de salon te zitten, of zelf aan de slag te gaan met ingewikkelde handelingen om de perfecte nagels te krijgen. Al deze trends geven ons een flinke dosis inspiratie voor de zomer, wij kunnen dan ook niet wachten om de trends te rocken.

Beauty
  • Glamour UK, Cosmopolitan
  • Unsplash