Claudia Jessie draagt haar Bridgerton-premièreoutfit on repeat

'Ik hoop dat je mijn outfit leuk vindt, want je gaat die weer zien.' 

Claudie Jessie

Als een prachtige two piece van Stella McCartney deel zou uitmaken van onze garderobe, zouden we het pak op de korte termijn zeker vaker dan één keer willen dragen. De ongeschreven stijlregel in Hollywood lijkt echter te dicteren dat het een no-go is. Maar waarom eigenlijk? Bridgerton-actrice Claudia Jessie heeft er in ieder geval lak aan (en wij hopen dat velen haar voorbeeld gaan volgen).

Jessie Claudia in Stella McCartney

Sinds 16 mei kunnen we eindelijk het eerste deel van het derde seizoen van Bridgerton streamen op Netflix. De langverwachte release vroeg natuurlijk om een première. Op 13 mei vond die plaats in de Alice Tully Hall in New York en alle acteurs zagen er stuk voor stuk uit om door een ringetje te halen.

Alle ogen waren gericht op Nicola Coughlan en Luke Newton die de rollen van Colin Bridgerton en Penelope Featherington vertolken. Fans van de show kijken al lange tijd uit naar seizoen 3 waarin de romance van Polin opbloeit. Maar ook Claudia Jessie's red carpet look was er eentje voor in de boeken. De actrice verscheen in een prachtig Stella McCartney pinstripe pak bij de première. Het ensemble combineerde ze met een paar killer satijnen platformhakken. En over haar outfit had ze zelf zeker wat interessants te zeggen.

"Ik vind het belangrijk om zo duurzaam mogelijk te zijn, dus je zult me regelmatig in dit pak zien", vertelde ze in gesprek met InStyle op de rode loper. "Dus ik hoop dat je het leuk vindt, want je gaat het weer zien."

Te gast bij Stephen Colbert

Claudia voegde daad bij woord. Misschien nog wel sneller dan de meesten aan zagen komen. Drie dagen later schoof de actrice namelijk in hetzelfde pak aan bij The Late Show with Stephen Colbert. De styling gooide ze wel over een andere boeg. Ze combineerde de blazer en de broek met een wit shirt, gouden statement sieraden en zwarte platformlaarzen. Haar lokken droeg ze dit keer in een messy bun.

De keuze van Claudia om voor een Stella McCartney-pak te kiezen is wat ons betreft een logische. De actrice is vegan en Stella McCartney is een van de weinige designers die bont- en leervrije kleding maakt.

Claudia koos ervoor om de Striped Single-Breasted Blazer en de Striped Mid-Rise Straight-Leg Trousers van het label te dragen. En mocht je nu zelf een flink spaarpotje hebben en je willen kleden zoals de Bridgerton-actrice, het pak (gemaakt van forest-friendly viscose) is nog verkrijgbaar. Je betaalt er alleen wel een lieve duit voor. De set is verkrijgbaar voor €2.280. Niet een heel gangbaar prijsje, maar wij kijken er zeker naar uit om Claudia binnenkort weer in het pak te zien!

Fashion
  • InStyle
  • NL Beeld