Bij Zeeman scoor je nu comfortabele boyshorts voor vrouwen

Ze zitten lekker, zijn budget-friendly en helemaal on trend. 

Zeeman

Anno 2024 schatten we de string echt nog wel op z'n waarde, maar there's a time and place for it. We willen die smalle onderbroek heus wel aandoen onder een nauw aansluitende jurk (graag zelfs), maar liever niet wanneer we thuis op de bank aan het chillen zijn. Dan hebben we liever een zachte boxer. Zeeman snapt dat maar al te goed en komt met boyshorts voor vrouwen.

De boyshort

We weten inmiddels dat Zeeman met regelmaat fijne parels lanceert. Herinner jij je de damespakken nog die de budgetketen aan het begin van het jaar uitbracht? Nu opnieuw heeft de winkel een item waar veel vrouwen enthousiast van zullen worden: de boyshort voor vrouwen.

Zeeman lanceerde enkele dagen geleden de boyshort: een special boxer voor dames. Het item heeft een hogere taille dan ander ondergoed en een dubbele voering. Hierdoor zit-ie heerlijk. Je kunt 'm dragen onder je kleding, maar ook als short wanneer je een relaxed avondje op de bank op de planning hebt staan.

De boyshort is gemaakt van 95 procent katoen en 5 procent elastaan – uiteraard draagt dat ook bij aan comfort. De shorts zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met XL voor €2,99 per stuk. En scoor je het ondergoed deze week? Dan krijg je de vierde gratis!

Zeeman hits

Zoals we net al zeiden is het niet de eerste keer dat Zeeman een begerenswaardig kledingstuk op de markt bracht. Zo kwam Zeeman vorig jaar al met fijne zomerjurkjes en designer zonnebrillen die tot stand waren gekomen met een gerenommeerd brildesigner. En daarvoor kon je ook al kleding uit de streetstyle collectie shoppen, leuke tassen, een it-panty met eigen logo, een eau de parfum (die helemaal viral ging) en comfortabele sneakers.

Wij zijn benieuwd waar de keten nog meer mee gaat komen.

Fashion
  • Zeeman
  • Zeeman