Zeeman lanceert festivalcollectie van gerecyclede materialen

Voor de unieke collectie gaf Zeeman oude bedrijfskleding en statiegeldtasjes een nieuw leven.

zeeman

Het festivalseizoen is al even aan de gang, en daar horen natuurlijk ook toffe outfits en stylish accessoires bij. Gelukkig komt Zeeman deze week met een unieke festivalcollectie, bestaande uit items die volledig gemaakt zijn van hergebruikte artikelen. Duurzaam én betaalbaar, de ultieme win-win!

Festivalcollectie

De afgelopen tijd schiet Zeeman iedere keer raak. Onlangs schreven we nog over de perfecte boyshorts voor vrouwen, en eerder dit jaar lanceerde de winkelketen twee prachtige budget damespakken in levendige lentekleuren. Ook nu weer komt de Zeeman met een geweldig concept: een complete festivalcollectie, gemaakt van ingeruilde statiegeldtasjes en gebruikte bedrijfskleding.

Van kleding tot accessoires, de festivalcollectie heeft voor ieder wat wils. Zo vind je er onder andere kleurrijke co-ord sets, denim tops, bodywarmers, heuptasjes en crossbody bags. En is al dat dansen op het festival je even te veel geworden? Dan kun je lekker uitrusten op een gerecycled Zeeman picknickkleed. Ideaal!

Unieke items

Voor dit bijzondere project werkte Zeeman samen met duurzame modeontwerpers Franck en Oxious. Speciaal voor Zeeman hebben beide merken unieke stuks ontworpen op basis van re-purpose: het hergebruiken van onderdelen van afgedankte stuks voor een nieuw item met dezelfde of een andere functie.

Van ingeruilde statiegeldtasjes zijn festivalkleden, shirts, shorts en heuptasjes gemaakt, en ingezamelde Zeeman-bedrijfskleding is gebruikt voor nieuwe festival-looks zoals denim bandeautops en hooded tops, unisex mouwloze vesten en denim schoudertassen.

Duurzaam en voordelig

Ga jij binnenkort een festival bezoeken, en voel je je helemaal inspired door deze circulaire festivalcollectie? Je scoort de items vanaf vandaag via zeeman.com en in de winkel. En, zoals we gewend zijn van de Zeeman, hoef je voor deze items ook absoluut geen hoofdprijs te betalen: de prijzen variëren namelijk van 9,99 euro tot 34,99 euro.

Met deze bijzondere lijn van Zeeman kom je niet alleen niet alleen harstikke duurzaam, maar ook helemaal festival-proof voor de dag. Wij kunnen nu al niet kiezen welke items we gaan scoren!

Fashion
  • Zeeman
  • Zeeman