Adele bewijst dat ze lid is van de Beyhive met haar Beychella Instagrams

Adele bewijst dat ze lid is van de Beyhive met haar Beychella Instagrams

Afgelopen weekend stond Beyoncé op het podium van Coachella om een epische set van 26 liedjes te zingen. Ze schreef geschiedenis door de eerste gekleurde vrouw te zijn die als hoofdact op het muziekfestival stond. #Beychella stond dan ook snel als trending topic op Twitter. Klinkt eigenlijk als een normale, gemiddelde zaterdag voor Queen B.

Beychella
Bey-fans die niet bij het festival konden zijn, konden het optreden via livestreams bekijken. Zo deed één van haar grootste fans, een Grammy-winnende, levende legende dat ook: niemand minder dan Adele. Toen de Britse zangeres de Grammy won voor Album van het Jaar voor 25 in 2017, zei ze tijdens haar speech dat ze vond dat Beyoncé het eigenlijk verdiende voor Lemonade. Als dat geen echte daad van bewondering is, dan weten wij het ook niet meer.

Adele plaatste een reeks filmpjes op Instagram waarop ze flink los gaat op de beelden van Beychella. Same, Adele, same..

 

 

Mood 1 #Beychella

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

 

 

Mood 2 #Beychella

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

 

 

Mood 3 #Beychella

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

 

Grammy's 2017
Adele vertelde aan verslaggevers na haar Grammy overwinning het volgende: "Ik heb eerder met haar gesproken om haar te laten weten hoe vereerd en bevoorrecht ik was om naast haar te worden genomineerd. Ze was heel vriendelijk en bescheiden zoals altijd, zoals we gewend zijn. De reden dat ik de behoefte voelde om iets te zeggen over haar album was omdat mijn album van het jaar Lemonde is. Zij is mijn icoon."

 

Lees ook: Waarom Adele geen pizza meer eet

Bron: Marie Claire US l Beeld: Getty Images