Doutzen Kroes deelt haar summer plans

Doutzen Kroes deelt haar summer plans

Met haar eigen swimwear, een man die draait op zomerse feestjes en natuurlijk Neerlands meest gewilde beach body kan het niet missen: Doutzen Kroes loves summertime. Grazia sprak haar over haar summer plans.

Zinderende zomer

Voor een zinderende zomer hoeven we de komende weken Nederland niet uit. Maar voor een bekende beauty als Doutzen is het natuurlijk wel zo lekker om een paar weken iets anoniemer door het leven te gaan dan in, zeg, Zandvoort. Het model vertrekt daarom samen met man Sunnery (39), zoontje Phyllon (7) en dochtertje Myllena (4) naar Portugal en Ibiza voor de nodige rest and relaxation.

Lekker in Europa, want ver reizen doet ze al genoeg. "Reizen is een groot onderdeel van mijn leven, maar dat komt door mijn werk. Persoonlijk zou ik wel minder willen reizen – juist omdat ik het zo veel doe waarschijnlijk. Als ik bijna nooit het land uitging, zou ik daar misschien heel anders over denken."

Gekke periode

Het is altijd een beetje een gekke periode in huize Kroes-Gorré, de zomer. Want waar Doutzens drukke schema even een maandje op pauze staat, gaat dat van Sunnery als dj juist in overdrive. Een traditionele familievakantie is het dus niet.

Wat dat betreft is het heel fijn dat de kinderen niet meer zo klein zijn, en dus steeds meer met mama op pad gaan. "Het wordt alleen maar leuker! Je bent als ze klein zijn toch meer met ze bezig, en je plant alles om hen heen. Nu kunnen we er echt op uit, maken we lange wandelingen en hebben we zulke leuke gesprekken. Die koester ik."

Lees ook: Doutzen Kroes deelt zeldzame foto van prachtige dochter

Bron: Grazia | Beeld: Getty

Gerelateerde artikelen