Slecht nieuws voor Spice Girls fans

Slecht nieuws voor Spice Girls fans

Volgende maand begint de Spice Girls Reunion tour in Engeland. Hoe dichterbij de concerten komen, hoe onrustiger het wordt. De spanning stijgt in de voormalige vriendinnengroep.

Reünie

Lees ook: Dit zijn de 5 meest iconische momenten van de Spice Girls

Dit jaar maakten de Spice Girls bekend dat ze weer bij elkaar zouden komen voor een tour door Engeland. Fans werden wild en de shows waren binnen enkele minuten uitverkocht. Genoeg reden om er een wereldtour achteraan te plakken, volgens de zanggroep. Deze is nu echter definitief van de baan. De hel brak los toen Mel B onthulde dat ze in het verleden sex heeft gehad met collega Geri Halliwell. 

Ruzie

Bij Geri, inmiddels getrouwd met Red Bull-teambaas Christian Horner, schoot deze openbaring in het verkeerde keelgat. Ze ontkent alles en is woest op Scary Spice. De twee zouden sindsdien geen woord meer met elkaar hebben gewisseld en dit ging ten koste van de repetities. Mel B is nu in Amerika terwijl de rest druk aan het repeteren is. De verklaring voor haar afwezigheid is dat het jurylid van America’s Got Talent wegens verplichtingen nog niet naar Europa kon afreizen.

"Alsof hun geschiedenis wordt uitgewist”, aldus een insider. Even twijfelde de groep erover om ook de Britse tour te cancelen. Maar daar konden ze vanwege hun contract echt niet meer onderuit. 

Bron: Telegraaf | Beeld: BSR