Zo reageerde Selena Gomez op de verloving van Justin Bieber en Hailey Baldwin

Zo reageerde Selena Gomez op de verloving van Justin Bieber en Hailey Baldwin

Selena Gomez (25) en Justin Bieber (24) hebben een tijd gedatet, wat voornamelijk een knipperlichtrelatie was. In 2011 bevestigden ze officieel hun relatie, wat vervolgens aan-en-uit ging en afgelopen mei zetten Selena en Justin er naar verluidt definitief een punt achter. Afgelopen weekend kwam het onverwachte nieuws naar buiten dat Justin zich heeft verloofd met model Hailey Baldwin (21). Met wie hij trouwens ook eerder een relatie had. Hoe Selena reageerde?

Zorgeloos

Selena's personal assistant en goede vriendin Theresa Marie Mingus deelde na het nieuws een foto van haar en Selena op Instagram, heerlijk relaxend op een jacht. Selena lachte groot naar de camera en zag er zorgeloos uit. Een bron vertelde aan E!: "Selena was zeker verrast, maar tegelijkertijd boeit het haar vrij weinig. Ze weet dat Justin overhaaste beslissingen neemt en wenst hun beiden het beste." Volgens US Weekly is Justin geen topic meer in haar leven. Ze focust zich op haarzelf.

Stap terug

De zangeres en actrice liet onlangs aan Daily Mail weten geen dingen meer te doen die haar stress bezorgen. Ook is ze verhuisd uit Los Angeles. "Om eerlijk te zijn, heb ik een stap terug genomen. Ik geniet weer van het leven en denk niet meer na over dingen waar ik eerder stress van kreeg. Dat geeft een heel goed gevoel", vertelt ze. Ook geeft ze aan niet meer haar best te doen om maar aardig gevonden te worden door anderen. You go, woman! 

Foto

Lees ook: Dit is de nieuwe vriend van actrice Amber Heard

Bron: Hollywood Life l Beeld: Getty Images

Gerelateerde artikelen