Deze films en series komen in maart op Netflix

Ook deze maand verschijnt er weer een heleboel bingewatch-materiaal.

Lees ook

Ook deze maand verschijnt er weer een heleboel bingewatch-materiaal op Netflix. Van Netflix Originals tot nieuwe seizoenen van onze favoriete series. Bekijk hier wat er in maart allemaal te bekijken is.

Films

Saving Private Ryan – 1 maart
Een zeer heftige, maar spraakmakende film van Steven Spielberg. Volg Tom Hanks als Captain Miller, die koste wat het kost zijn broer Private James Ryan (Matt Damon) uit een oorlogsgebied wil redden. Deze klassieke en tevens Hollywood-klapper, is vanaf 1 maart te zien.

Lees ook: Netflix neemt drastische maatregel

Spider-man: Far from home – 1 maart
Deze film kwam vorig jaar uit en is op 1 maart te zien op Netflix. Zie hoe Peter Parker zijn leven weer helemaal oppakt nadat Tony Stark zich opofferde in de strijd tegen Thanos. Het beloof weer super spannend te worden. De vraag is wat hij er van af brengt zonder mentor en of hij MJ, gespeelt door Zendaya, nog voor zich kan winnen. 

Angel Has Fallen – 20 maart
In deze film zien we dat Mike Banning wordt verdacht van poging op moord, op zijn eigen president. Het wordt een race tegen de klok wanneer Mike erachter moet zien te komen wie er echt verantwoordelijk was voor deze daad.

Django Unchained
Deze heftige film gaat over het verschrikkelijke slavernij-verleden. In de film wordt bevrijde slaaf Django gevolgt die samen met een Duitse bounty hunter op pad gaat. Het doel van de twee is om Django's gevangen vrouw te redden uit handen van slavendrijver Calvin Candie, die gespeeld wordt door Leonardo DiCaprio. De precieze datum dat deze fim te zien is, is nog niet bekend. 

Series

Kingdom seizoen 2 - 13 maart
Deze Zuid-Koreaanse show krijgt een vervolg. En dit seizoen belooft nog veel spannender te worden. We kunnen weer veel zombie aanvallen en vechtscènes verwachten.


Élite seizoen 3 – 13 maart
De populaire serie Élite komt met nieuwe afleveringen. In dit seizoen kunnen we nieuwe gezichten verwachten, er komen namelijk nieuwe leerlingen naar Las Encinas. Dat belooft weer spannend te worden.

https://youtube.com/watch?v=1JKy-fIpqt4

The Letter for The King – 20 maart
Deze Netflix Original-serie is gebaseerd op het kinderboek De Brief voor de Koning. In dit boek krijgt de jonge Tiuri een belangrijke brief in handen, die koste wat kost bij de koning gebracht moet worden. Spionnen zitten Tiuri op de hielen terwijl het voortbestaan van het koninkrijk op het spel staat. Vanaf 20 maart is deze serie te zien.

Suits seizoen 7 deel 2 – 28 maart
Ook deze topper krijgt nieuwe afleveringen. Seizoen 7 verscheen al eerder, maar nog niet compleet. Op 28 maart kunnen we weer nieuwe afleveringen zien van deze populaire advocatenserie. In totaal komen er 9 seizoenen, dus we hoeven voorlopig nog geen afscheid te nemen. 

Bron: Grazia, Superguide | Beeld: Suits

Laatste nieuws

Zie ook