NikkieTutorials doet bizarre onthulling over interview bij The Ellen Show

Nikkie vertrok begin dit jaar naar Los Angeles, naar aanleiding van haar coming-out video.

Lees ook

Liet ze in februari bij De Wereld Draait Door al doorschemeren dat haar bezoek aan The Ellen Show niet zo was als verwacht, doet NikkieTutorials daar in een interview met &C nog een schepje bovenop. 

Coming-out video

Nikkie vertrok begin dit jaar naar Los Angeles, naar aanleiding van haar coming-out video, die vandaag de dag 34 miljoen keer is bekeken.

Al snel stond de media te trappelen om de 26-jarige in hun show te krijgen, maar het was Ellen DeGeneres die uiteindelijk aan het langste eind wist te trekken. En hoewel het voor Nikkie als een enorme eer voelde, kwam ze enigszins van een koude kermis thuis. “Ik had gewoon bij Eva (Jinek, red.) moeten zitten, dacht ik toen.”

Lees ook: Zien: NikkieTutorials deelt bijzondere foto van vroeger

Toilet

Waar het bij haar entree al misging doordat ze door een “boze stagiair die net iets te lang had doorgewerkt” werd ontvangen, viel ze eenmaal in de studio ook in de ene verbazing na de andere.


Zo was één van de toiletruimtes off limits voor haar, die was namelijk bestemd voor The Jonas Brothers. “Zij wel en ik niet, dacht ik toen”, vertelt ze. En daar bleef het niet bij. Het hele interview was namelijk nogal aan de korte kant. 

Samenvatting

“Voor mensen die me niet kenden was het een prima samenvatting, maar mensen die me al kenden, hadden meer nieuws verwacht.” Ellen dacht er echter anders over en hield het interview strak onder de tien minuten.

Maar hoewel het misschien niet precies was wat Nikkie er op voorhand van verwacht had, heeft ze absoluut geen spijt van haar korte trip naar Hollywood. “Ik ben blij met de ervaring.” 

Bron: Grazia | Beeld: BSR | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook