Zien: sms-berichten van Meghan Markle en prins Harry gelekt

Deze berichten zijn openbaar gemaakt vanwege de strijd met de Britse pers.

Lees ook

De sms-berichten die prins Harry en Meghan Markle naar haar vader Thomas een aantal dagen voor de bruiloft hebben gestuurd, zijn uitgelekt. Deze berichten zijn openbaar gemaakt vanwege de strijd die de actrice momenteel voert met de Britse pers.

Waarschuwen

Harry heeft destijds via Meghan's telefoon een aantal berichten naar haar vader gestuurd. Hij wilde hem waarschuwen dat praten met de Britse tabloids averechts zou werken. 

“Tom, het is Harry en ik ga je nu bellen. Neem alsjeblieft op, bedankt.”, luidt het eerste bericht dat Harry naar zijn schoonvader stuurde.

En daar bleef het niet bij. Zo luidt het volgende bericht: “Tom, Harry weer! U hoeft zich niet te verontschuldigen, we begrijpen de omstandigheden, maar 'publiekelijk gaan' maakt de situatie alleen maar erger. Als u van Meg houdt en het goed wil maken, bel me dan alsjeblieft, want er zijn twee andere opties waarbij u niet met de media hoeft te spreken, die overigens deze hele situatie hebben gecreëerd. Dus bel me alsjeblieft zodat ik het kan uitleggen. Meg en ik zijn niet boos, we willen alleen maar met u praten. Bedankt.”

Lees ook: Autch: Harry en Meghan nemen ingrijpende beslissing

Berichten

Harry drukte Thomas op het hart om niet met de pers te gaan praten en gaf aan hem graag te willen helpen. ”Oh, als je met de pers praat zal dat een averechtse uitwerking hebben, vertrouw me Tom. Alleen wij kunnen u helpen, zoals we al proberen vanaf dag één.” 

Behalve deze sms-berichten staan er nog meer opvallende dingen in de documenten van de rechtbank, namelijk dat Meghan pas wist van de hartaanval van haar vader, toen hij dat aan TMZ had verteld. Meghan was enorm bezorgd en stuurde haar vader een berichtje in de hoop dat hij zou reageren. 

“Ik probeer je al het hele weekend te bereiken, maar je neemt geen enkele van onze telefoontjes aan of beantwoordt geen een berichtje… Ik ben erg bezorgd over je gezondheid en veiligheid en heb alle maatregelen genomen om je te beschermen, maar weet niet zeker wat we nog meer kunnen doen als je niet reageert… Heb je hulp nodig? Kunnen we het veiligheidsteam weer naar beneden sturen? Het spijt me dat je in het ziekenhuis ligt, maar je moet contact met ons opnemen… In welk ziekenhuis lig je?”


Beveiliging

Vlak daarna stuurde de brunette nog een berichtje om te vertellen dat ze beveilig zijn kant op stuurde. Met succes, want haar vader antwoordde dit keer wel. 

“Harry en ik hebben eerder vandaag een beslissing genomen en sturen dezelfde bewakers die je dit weekend hebt weggestuurd om op de grond aanwezig te zijn… ze staan tot je beschikking zodra je ze nodig hebt. Bel alsjeblieft zo snel mogelijk… dit alles is ongelooflijk zorgwekkend, maar je gezondheid is het belangrijkste.”

Haar vader zou hierop hebben geantwoord dat hij een paar dagen in het ziekenhuis blijft en dat hij geen behoefte heeft aan de beveiliging. In de documenten staat dat Meghan vroeg op de ochtend van de bruiloft een gemiste oproep van haar vader had. Verder hebben ze elkaar niet meer gesproken voor de bruiloft en hij kwam dan ook niet opdagen, waardoor de actrice zonder haar vader aan haar zijde naar het altaar moest lopen. 

Meghan leeft al sinds de bruiloft in onmin met haar vader, die meerdere keren in de media uithaalde naar zijn dochter en schoonzoon. De twee hebben elkaar tot aan de dag van vandaag niet meer gesproken of gezien.

Bron: Grazia | Beeld: BSR | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook