Met deze hack stop je voorgoed met nagelbijten

Lukt het je simpelweg niet om er van af te blijven? Probeer dan eens deze truc!

Met deze hack stop je voorgoed met nagelbijten

Ben je een nagelbijter? Dan ben je niet de enige! Want niet alleen kinderen doen het, ook veel volwassenen zijn nagelbijters. Je hebt van alles geprobeerd, maar het lukt je simpelweg niet om er van af te blijven. Klinkt dit herkenbaar? Dan hebben we misschien wel dé hack voor je gevonden.

Onverzorgd

Een hand is een van de eerste dingen die je ziet, als je jezelf aan iemand voorstelt. Gelukkig mag je op dit moment, vanwege het coronavirus, geen handen schudden. Maar als je je bad habit voortaan achterwege wil laten, zodat je nooit meer rafelige en afgekauwde nagels hebt, dan wil je misschien onderstaande hack uitproberen.

Lees ook: Hoe slecht is het nou écht om met nat haar te slapen?

Hack

De hack is vrij simpel, het enige wat je hoeft te doen is het aanschaffen van een nagelvijl. Zorg er wel voor dat je de vijl altijd bij je hebt. Mocht je een 'zwak' moment hebben en je nagels willen toetakelen, haal dan je nagelvijl tevoorschijn. Dit zorgt ervoor dat je alsnog aan je nagels kunt zitten, zonder dat ze afgekauwd en rafelig worden.

Wat ook kan werken is het goed onderhouden van je nagelriemen. Wanneer deze gezond zijn, heb je ook geen last van die vervelende velletjes. Waardoor je dus niet aan je nagels hoeft te zitten om dit te corrigeren.

Beauty
  • InStyle
  • iStock