Huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West staat op instorten

Thuis in quarantaine zitten is niet voor elke familie weggelegd.

Huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West staat op instorten

Trouble in paradise! Thuis in quarantaine zitten is niet voor elke familie weggelegd. Maar voor Kim Kardashian en Kanye West lijkt deze situatie nu zijn tol te eisen.

Drukke werkschema's

Een bron liet onlangs aan Us Weekly weten dat het stel moeite heeft om hun drukke werkschema's aan te passen. "Soms staan ​​ze op verschillende levels", meldt de insider. Dit zou betekenen dat Kim vroeg wakker is, terwijl Kayne laat opblijft.

Het nieuws over hun verschillende schema's komt kort nadat het paar hun zesde huwelijksjubileum vierde met een reeks schattige kiekjes. Hoewel de liefhebbende ouders er op hun speciale dag dol verliefd leken, werd de relatie tussen Kim en Kanye gedurende de hele pandemie gehinderd door geruchten dat ze niet met elkaar overweg konden.

Rechtenstudie

Volgens de insider zou de realityster op dit moment ook erg druk bezig zijn met haar trainingssessies en het studeren voor haar rechtenexamens.

"Kim traint non-stop en doet haar ding. Kayne heeft het moeilijker, omdat hij geen gereguleerde routine heeft zoals Kim", aldus de bron.

Celebrity
  • Grazia
  • BSR