Weer een tegenslag voor prins Harry en Meghan Markle

Het zit niet mee voor prins Harry en Meghan Markle.

Het zit niet mee voor prins Harry en Meghan Markle. De aanvraag van het handelsmerk voor hun nieuwe liefdadigheidsorganisatie Archewell is namelijk geweigerd. Dat meldt The Sun

Bestrijden coronavirus

Het royalty-koppel wil met deze stichting helpen om het coronavirus te bestrijden. De aanvraag zou geweigerd zijn omdat de papieren niet helemaal in orde zouden zijn. Er zou onder meer een handtekening van het koppel missen en niet alle betalingen zouden voldaan zijn. 

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle blunderen met privacy in nieuw huis

Geen patent

Eerder werd de naam Sussex Royal voor de liefdadigheidsorganisatie op aanvraag van de Queen al afgewezen en nu krijgt het stel voor de naam Archewell ook geen patent. 

“De omschrijving van de website is ongedefinieerd en internationaal: daarom moet het meer gespecificeerd en duidelijk omschreven worden”, reageerde het bedrijf dat de aanvraag ontving. 

Harry en Meghan hebben inmiddels gereageerd op de afwijzing. “Onze focus ligt op het ondersteunen van de inspanningen om de wereldwijde Covid-19-pandemie aan te pakken. We lanceren onze liefdadigheidsinstelling, waarbij de naam verwijst naar onze zoon en tegelijk naar kracht en actie, als de tijd er rijp voor is”, aldus het stel.

Bron: Grazia | Beeld: BSR | Video: YouTube

Laatste nieuws