Wat je altijd 'moet' doen voordat je op vakantie gaat

Je kent het vast wel: je gaat de deur uit en eenmaal op bestemming begin je te twijfelen of je de deur wel op slot hebt gedaan.

Wat je altijd 'moet' doen voordat je op vakantie gaat

Je kent het vast wel: je gaat de deur uit en eenmaal op werk begin je te twijfelen of je de deur wel op slot hebt gedaan. Dit soort situaties komen uiteraard ook voor als je op vakantie bent. Dít 'moet' je daarom altijd doen voor je er even tussenuit gaat. Thank us later.

Geen stress

Volgens Lifehacker is het heel belangrijk om van elk apparaat in huis dat je veel gebruikt, een foto te maken. Krijg je aan panic attack op vakantie omdat je zeker weet dat je je stijltang hebt aangelaten? Dan hoef je dus alleen nog maar naar je foto-opslag in je mobiel te kijken, om vervolgens weer zonder stress te kunnen genieten van je vakantie. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld je fornuis.

Filmpje

Heb je geen zin om van alles in huis een foto te maken? Film dan je huis totdat je de deur op slot hebt gedaan. Zo ben je er meteen zeker van dat je het huis écht goed hebt afgesloten. Je kunt dit trucje natuurlijk ook in het dagelijks leven gebruiken, in plaats van alleen wanneer je op vakantie gaat! 

Lifestyle
  • Grazia
  • Ana Azevedo