Diëtist Beyoncé onthult geheim achter haar post baby body

En dat binnen 22 dagen.

Lees ook

Fans waren een beetje verbaasd toen ze Beyoncé weer back on the gram zagen tijdens de voorbereiding voor haar optreden op Coachella. Queen Bey was namelijk helemaal back in shape terwijl ze nog geen jaar geleden van haar tweeling Rumi en Sir was bevallen. Hoe dan?

Geheim

Lees ook: De bizarre kleedkamereis van Mariah Carey

Beyoncé’s voedingsdeskundige Marco Borges deelt nu het geheim achter haar post baby body. Nadat hij de superster en haar man Jay Z al eerder op een radicaal vegan dieet had gezet, kwam hij nu weer met een speciaal spoeddieet voor de moeder van drie. Want in maar liefst 44 dagen was Bey klaar om haar optreden op Coachella te rocken.

The 22 Day Nutrition Plan

In een video vertelt de diëtist hoe het dieet van Queen B eruitzag en wat haar work-out schema was. Het zogenaamde ‘The 22 Day Nutrition plan’ bestaat uit een voedingsplan van 22 dagen waarin je niks anders mag eten dan ‘planten’ en maar veertienhonderd calorieën per dag mag.

Kritiek

De video van Borges is al meer dan 19 miljoen keer bekeken in 24 uur, maar of het dieet ook aan te raden is, is maar de vraag. Er is namelijk veel kritiek op het dieet. De NHS (National Health Service) raadt voor een vrouw tweeduizend calorieën per dag aan en het dieet van Marco schrijft maar veertienhonderd calorieën voor. Ook nog eens zonder dierlijke producten, waardoor men zich afvraagt of dit voedingsplan wel echt zo gezond is.

Mocht je dit dieet wel willen proberen, neem dan contact op met een voedingsdeskundige en ga niet op eigen houtje aan de slag.

Bron: Grazia | Beeld: BSR 

Laatste nieuws

Zie ook