Chantal Janzen doet een boekje open over haar sexleven

Spicy!
Chantal Janzen doet een boekje open over haar sexleven

De presentatrice heeft een sexdagboek bijgehouden voor haar blad &C. Het tijdschrift staat dit keer in het teken van sex en dat betekent dus ook een editorial over het onderwerp. Hoewel Chantal het liever niet aan de grote klok hangt. "Ik ben best open over van alles, maar mijn sexleven is niet echt iets waar ik de hele wereld deelgenoot van wil maken." 

Moment suprême 

Lees ook: Hilarisch: Chantal Janzen leert twerken in Instagram-filmpje

"Als je een nummer over sex maakt, kun je natuurlijk geen editorial schrijven over het tropisch regenwoud en de klimaatschommelingen", zegt Chantal. Enne, hierdoor heeft de blondine een dagboek bijgehouden. Daarin onthult Chantal dat ze pas tegen het weekend weer een beetje op actie kan rekenen. "Jammer genoeg stormde er op het moment suprême een tienjarige binnen na een nachtmerrie over 'een aap met een blauwe trui die 'm achternazat'."

De daad

Zondag probeerde de presentatrice het nogmaals, maar helaas met weinig gelukt. "Gesnurk hoorbaar na welgeteld zes minuten", onthult ze in haar voorwoord.

Maar, woensdag was hét raak. "Wel meteen afgerold, -geveegd en -gemat, want God weet hoe vroeg Bobby wakker is de volgend ochtend." Enne, de dag erna heeft de blondine het ook gezellig samen met haar man. Maar toch nog niet genoeg volgens Chantal. Conclusie: de daad vaker doen. "Joh, je meen 't'", sluit Chantal af.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6e5e3db19a2', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });