Verklapt Buckingham Palace nou per ongeluk de naam van baby Sussex?

En ook het geslacht?

Lees ook

Dat een groot deel van de wereld met smart op de geboorte van Baby Sussex wacht, moge duidelijk zijn. Sinds het moment dat naar buiten kwam dat Meghan Markle zwanger is, begon het gissen naar het geslacht en de naam van het kindje. Maar, speculaties doen de ronde dat Buckingham Palace per ongeluk de naam én het geslacht bekend heeft gemaakt. 

Koninklijke website 

Lees ook: Waarom Meghan en Harry niet de voogdij over hun kind zullen krijgen

De super scherpe fans hebben goed de koninklijke website in de gaten gehouden en mét resultaat. Zij ontdekten namelijk drie gereserveerde pagina’s op de site waar drie mogelijke babynamen worden getoond. Zo hebben alle royals hun eigen pagina op de site, toegankelijk via een URL die overeenkomt met hun naam. De pagina van Meghan Markle is bijvoorbeeld te vinden op ‘www.royal.uk/duchess-sussex’. De URL van prins George is ‘www.royal.uk/prince-george’. En ga zo maar door. 

Drie namen 

Als je aan het einde van de URL van de site een willekeurige, niet-bestaande koninklijke naam intypt, dan kom je op een ‘page not found’ pagina. Dit geeft aan dat de royal die je zoekt niet bestaat. Maar, Daily Star geeft aan dat wanneer je ‘prince Arthur‘, ‘prince James‘ of een ‘prince Alexander‘ intypt, je geen ‘page not found’ pagina ziet, maar je wordt doorgestuurd naar de homepage van de website. 

Betekent dit dat Buckingham Palace per ongeluk verklapt heeft dat Baby Sussex een jongen is en dat hij waarschijnlijk, Arthur, James of Alexander genoemd zal worden? De tijd zal het leren, maar wij zijn razend benieuwd. 

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: BSR 

 

 

 

Laatste nieuws

Welke soort pony het beste bij jouw gezichtsvorm past

Ideaal als je even wat anders met je haar wilt.

Moet je tijdens een sollicitatie je side hustle benoemen?

Van af en toe een evenement organiseren tot kleding verkopen in je eigen webshop.
capsulegarderobe

Zo stel je een goede basis samen voor je capsulegarderobe

Enkele tips + welke items je het beste kun opnemen in je kerncollectie.

Zie ook