Say what: ‘Prins William heeft Kate bedrogen tijdens zwangerschap’

No way...

Lees ook

Het liefdesleven van Kate Middleton en de Britse prins William lijkt toch niet helemaal rooskleurig te zijn. William zou Kate namelijk hebben bedrogen tijdens haar laatste zwangerschap. En niet met zomaar iemand. Kate’s beste vriendin zou the other woman zijn.

Overspel

Lees ook: Kate Middleton was zó verdrietig na breuk met prins William, dat ze Engeland verliet

Het Amerikaanse blad InTouch beweert dan William vreemd zou zijn gegaan met Rose Hanbury toen Kate zwanger was van haar derde kind, Louis. Het 35-jarige model is momenteel getrouwd met regisseur David Rocksavage. De twee wonen dichtbij de royals en Rose kwam regelmatig over de vloer.

Kate zou achter de affaire zijn gekomen en haar man hiermee hebben geconfronteerd. Of de roddel klopt, is niet bekend. Wel is het een feit dat Kate geen contact meer heeft met Rose om onbekende redenen.

Tegenslag

Het zou niet de eerste keer zijn dat de relatie van de Cambridge’s een flinke tegenslag krijgt. In 2007 kwam het nieuws naar buiten dat de twee uit elkaar waren. Later dat jaar gaven ze hun relatie echter weer een tweede kans. De reden van deze breuk is nooit bevestigd.

Bron: InTouch | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook