Paris Jackson reageert op geruchten zelfmoorpoging

Ze ontkent dat ze uit het leven wilde stappen.

Lees ook

Paris Jackson (20) is afgelopen zaterdag opgenomen in het ziekenhuis. Verschillende bronnen melden dat de dochter van Michael Jackson geprobeerd heeft zelfmoord te plegen. Op Twitter ontkent ze echter alle geruchten.  

Leaving Neverland

Lees: Oprah onder vuur door Michael Jackson fans

De zelfmoordpoging zou te maken hebben met de recent uitgebrachte documentaire Leaving Neverland, waarin het vermeende seksuele kindermisbruik van Michael Jackson wordt aangekaart. De documentaire maakt de tongen flink los en sindsdien boycotten verschillende mediabedrijven zijn muziek. Ook Louis Vuitton heeft alle King of Pop geïnspireerde items uit hun collectie gehaald en Starbucks laat weten zijn muziek niet meer te draaien.  

Zelfmoordpoging

Paris liet eerder weten dat ze in haar vaders onschuld blijft geloven, maar de hectiek zou haar volgens TMZ toch te veel zijn geworden. Zaterdag, half acht lokale tijd, zou het huis waar ze woont met vriend Gabriel Glenn omsingeld zijn door ambulances. Aan het begin van de middag mocht Paris weer naar huis en korte tijd later werd ze daadwerkelijk bij haar appartement gezien.

“Leugenaars”

Paris zelf ontkent dat ze uit het leven wilde stappen. Op Twitter bestempelt ze TMZ als leugenaars. Wel heeft ze in haar tienerjaren geworsteld met haar mentale gezondheid. Zo deed ze op 15-jarige leeftijd wél een zelfmoordpoging, waarna ze in een kliniek verbleef voor jongeren met psychische stoornissen.

Bron: Telegraaf | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook