Het internet wordt wild van deze dubbelzinnige Lush valentijns-collectie

Hilarisch.

Voor een romantische bad-date op Valentijnsdag, kun je bij Lush de leukste goodies halen. De valentijnscollectie ligt nu in de schappen, en nog nooit was-ie zo dubbelzinnig. Maak je dus klaar voor een extra heet bad.

Emoji

Lees ook: Deze casual dates zijn alles behalve saai

Toen het merk een foto deelde van de brutale emoji-bathbombs werd het internet wild. Valentijnsdag is pas over een maand, maar de telefoon bij Lush staat nu al roodgloeiend. 

Aubergine

De aubergine-bruisbal bevat opbeurende bergamotolie, fruitig ho-hout en zoet ruikende tonka. Deze bruisende knoeperd zorgt voor een blauw/groen schuimend bad. Dit dubbelzinnige cadeau aan je lief valt sowieso in de smaak. Je kunt ‘m hier kopen voor €4,95.

Peachy

De perzik-bruisbal is een leuk toetje dat ruikt naar zoete grapefruit en fruitige davana. Ook deze lekker foute bathbomb kost €4,95.

Big Banana

Sluit je date goed af met een deze heerlijke massagebar in de vorm van een banaan. Met hydraterende cacao- en sheaboter die smelten door warmte van je huid. De bar is verrijkt met pittige kruidnagelolie en verfrissende Braziliaanse sinaasappelolie. Big Banana is te koop voor €9,50.

Beeld: Lush, iStock

 

 

Laatste nieuws