Supermodel Bar Refaeli diep in de problemen

Ze wordt aangeklaagd en dit zal grote gevolgen hebben.
Supermodel Bar Refaeli diep in de problemen

Voor supermodel Bar Refaeli begint het nieuwe jaar niet zoals gepland. Ze wordt binnenkort aangeklaagd wegens belastingontduiking en witwassen. Volgens Jeruzalem post hebben de blondine en haar ouders donderdag te horen gekregen dat er een aanklacht komt.

Fraude

Lees ook: Eva Jinek is terug op tv, maar kijkers zijn er niet over te spreken

De voormalige vriendin van Leonardo DiCaprio zou maar liefst 6 miljoen dollar hebben verstopt door te liegen over haar woonplaats. De 33-jarige probeerde in haar geboorteland Israël de belasting te ontlopen door te stellen dat ze in Amerika woonde, bij DiCaprio. In de VS beweerde ze echter het omgekeerde. Ook zou Refaeli de Israëlische belasting niet op de hoogte hebben gehouden van grote cadeaus die zij destijds ontving.

Grote gevolgen

De aanklacht zal grote gevolgen hebben voor Refaeli. Als presentatrice van het Eurovisie Songfestival, dat dit jaar in Israël plaatsvindt, kost dit schandaal haar mogelijk deze grote presentatieklus.

Refaeli’s advocaat beweert dat de hele zaak wordt opgeblazen, “Alle overeenkomsten lagen op tafel, ze heeft niets verborgen gehouden.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Getty Images

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5deda8470d0c9', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });