Dit zijn de meest bizarre cadeaus die celebrities elkaar gaven

Van wc-bril tot Burger King filialen

Geen idee wat je je lief moet geven tijdens de feestdagen? Misschien dat je wat inspiratie kunt halen uit de originaliteit van sommige celebs. Je zult niet geloven wat voor extravagante en bizarre geschenken zij hun partners geven!

Lees ook: Zoveel kostte de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle

Van Kanye, voor Kim

Geld speelt geen rol voor Kanye West. De rapper houdt ervan om zijn vrouw Kim Kardashian soms flink te verwennen. Je zou denken dat de dure horloges en Lamborghini’s na een tijdje wel gaan vervelen en daarom besloot Kanye iets meer out of the box te denken. In 2014 gaf hij Kim tien Europese Burger King-filialen. Volgens hem was dit het perfecte cadeau voor Kim. Het zou een goede investering zijn in haar toekomst. Mocht ze ooit uitgekeken raken op haar carrière als reality-ster, dan kan ze altijd nog bouwen op haar hamburgerzaken.

Angelina Jolie, voor Brad Pitt 

Angelina gaf haar voormalige echtgenoot een 250.000 dollar typemachine cadeau. Het was, zoals je misschien al hebt geraden, geen gewone typemachine. Deze was namelijk van niemand minder dan Ernest Hemingway. Het schijnt dat hij hiermee zijn boek From Who The Bell Tolls heeft geschreven in de jaren ’30.

John Legend, voor Chrissy Teigen

Kerstpakket? Nee joh, John Legend gaf zijn vrouw liever een groot kaaswiel voor kerst in 2015. En don’t judge, dit was iets wat Chrissy graag wilde. Ze noemde het zelfs haar ‘’lifetime dream”. Niet je standaard kerstwens maar you do you girl.

James Righton, voor Keira Knightley

Muziek James Righton liet een 100-jaar-oude olijfboom planten in de tuin van zijn vrouw Keira. James bewees dat hij een echte romanticus was. Hij had zijn initialen en die van zijn wife-to-be, en de trouwdatum in de boom gesneden. De boom kostte rond de 3000 pond. 

Angelina Jolie, voor Brad Pitt

Angelina Jolie gaf haar man Brad Pitt een eiland ter waarde van 14 miljoen dollar cadeau. Het eiland is hartvormig en heeft er twee huizen op staan, die ontworpen zijn door Brad’s favoriete architect Krank Lloyd Wright.

Ben Affleck, voor Jennifer Lopez

Affleck had een merkwaardig cadeau voor zijn voormalige vrouw. Hij ontwierp een met juwelen ingelegde wc-bril voor Jennifer. De bril was rond de 105.000 dollar en was versierd met robijnen, saffieren en diamanten. Waarom? De Amerikaanse acteur wil alleen het beste voor de miljoenenbillen van zijn JLo.

Beeld: Getty

Laatste nieuws