Wil je hebben: Aldi heeft dé musthave voor het herfstachtige weer

En dat voor maar €15.
  • Fashion
  • Redactie Marie Claire
Wil je hebben: Aldi heeft dé musthave voor het herfstachtige weer

De zomerse dagen met temperaturen van maar liefst 30 graden lijken voorbij te zijn. In plaats daarvan trekken we 's ochtends massaal weer de trenchcoat uit de kast en vergeten we vooral 's ochtends onze paraplu niet mee te nemen. Met de herfst voor de deur mag er één item dan ook niet in je kast ontbreken: een regenjas.

Musthave

Lees ook: Deze jurk zou je nooit op je werk mogen dragen

Met het typische Hollandse weer is een regenjas een echte musthave, waardoor je er maar beter een voor in je garderobe kunt aanschaffen. Nu kun je natuurlijk voor een prachtige exemplaar van Burberry, Gucci of Balenciaga kiezen. Maar voor iedereen voor wie deze pareltjes ver boven het budget liggen, zijn er natuurlijk ook zat betaalbare exemplaren met een nog leuker prijskaartje te vinden.

Koopje

En wel bij... Aldi! De budgetsupermarkt heeft tegenwoordig niet alleen meer de dagelijkse boodschappen in de schappen liggen. Nee, vandaag de dag kun je er van alles en nog wat vinden. Waaronder deze te leuke regenjassen. De jas is water- en winddicht en verkrijgbaar in de kleuren geel, blauw en grijs. Het prijskaartje? Slechts €14,99. Daar worden we nog eens blij van. Maar wees gewaarschuwd: hoewel de jas in alle Aldi-filialen te vinden is, kunnen we ons zo voorstellen dat-ie in een mum van tijd helemaal uitverkocht is.

Lees ook: Video: zo maak je je schoenen waterdicht