Model Loiza Lamers heeft groot nieuws

En tot grote verbazing van velen, waagt ook Loiza Lamers zich aan het survival-avontuur

Model Loiza Lamers heeft groot nieuws

Over minder dan twee weken gaat het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson van start. Tal van deelnemers, zowel bekende als onbekende Nederlanders, zijn bekend gemaakt. En tot grote verbazing van velen, waagt ook Loiza Lamers zich aan het survival-avontuur. Afgelopen november werd het model namelijk getroffen door een herseninfarct.

Bezwaar

Desondanks zagen haar artsen zagen geen bezwaar, vertelde ze aan RTL. “Oo dat mocht gewoon”, zei Loiza luchtig. “Ik ben gezond, ik ben weer helemaal terug. Dat was al vrij snel.” Dat nam niet weg dat ze goed moest nadenken over haar deelname. “Ik had wel zoiets van: het is intens, het is pittig, wat gaat je lichaam doen. Maar je ziet het: het is goed gekomen.”

Ongemakken

Al vrij snel werd duidelijk dat ze geen blijvende schade zou ondervinden na haar herseninfarct. De winnares van Holland’s Next Top Model 2015 ondervond nog wel enige tijd kleine ongemakken.

Kamp Noord

Donderdag werd bekend dat Loiza kandidaat is in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Ze is een van de bewoners van kamp Noord, samen met onder anderen Johnny Kraaijkamp jr., Toine van Peperstraten, Stijn Franssen en Tony Junior. Eerder werd al bekend dat ook Jody Bernal, Josylvio, Steven  Brunswijk, Donny Roelvink, Nienke Plas en I Am Aisha meedoen. Robinson telt daarnaast zeven onbekende kandidaten.

Lees ook: Zo was het als transgender-piloot bij defensie

Bron: RTL | Beeld: ANP, Instagram