Jennifer Aniston is terug in de datinggame met deze mannen

Lekker bezig, Jen!

Lees ook

Maanden nadat Jennifer Aniston (49) haar scheiding met Justin Theroux (46) aankondigde, lijkt ze opnieuw het datingveld te betreden. Naar verluidt probeert niet één, maar zelfs twee mannen haar hart te veroveren. Jen en Justin lieten afgelopen februari weten dat ze gingen scheiden, na twee en een half jaar getrouwd te zijn geweest. 

De mannen

De identiteit van de aanbidders blijft uiterst geheim, maar insiders hebben aan US Weekly een paar hints laten vallen. Vrijgezel nummer één heeft onlangs met zijn vrouw gebroken en probeert ‘Jen over te halen’. Ondertussen komt vrijgezel nummer twee ‘uit een creatieve industrie die ze ontmoette toen ze enkele maanden geleden samen aan een project begonnen te werken’. Geen van de kanshebbers is een acteur, zo weet het Amerikaanse magazine. 

Theroux

Volgens de tabloid zijn vrienden van Jennifer blij dat ze terug is in de datinggame. Justin zelf zit ook niet stil. Sinds de breuk wordt hij onder andere gespot met actrice Emma Stone en director Petra Collins, zo meldt E!News.

Lees ook: Jennifer Aniston speelt rol als eerste vrouwelijke, lesbische president van Amerika

Bron: Marie Claire US l Beeld: Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook