Stella McCartney gaat Meghan Markle’s bruidsjurk verkopen

En zo kun je 'm scoren!

Iedereen was het er mee eens: wat zag Meghan Markle er stralend uit tijdens haar bruiloft met prins Harry. Tijdens de ceremonie droeg ze een een klassieke jurk van Givenchy, voor het huwelijksfeest koos ze een moderne jurk van Stella McCartney. Vond jij Meghan’s Stella-jurk geweldig en is het jouw droom om deze te dragen naar een fancy evenement of misschien wel jouw future wedding ? Dan hebben wij goed nieuws. De ontwerpster gaat een beperkt aantal replica’s in haar winkel verkopen.

Made With Love

Stella zal voor haar Made With Love capsule-collectie 23 witte en 23 zwarte jurken reproduceren. Deze jurken zullen beschikbaar zijn in haar nieuwe winkel in Londen en gaan ongeveer 4000 euro kosten. Hoe je een echte ‘Meghan’ kunt scoren? Geïnteresseerden moeten een mail sturen naar [email protected] om zo een persoonlijke uitnodiging van de ontwerpster te ontvangen om de jurk daadwerkelijk te kunnen kopen.

Laatste keer plezier

Tijdens een interview met BBC vertelde Stella onlangs dat de halterjurk een bewuste keuze van Meghan was. “De rol die Meghan als hertogin op zich neemt, is een rol die ernst en soberheid vereist. Ik ben van mening dat ze een grote druk op haar schouders voelt en dat ze haar rol serieus neemt. Haar witte halterjurk was eigenlijk haar laatste keer om plezier te hebben met mode en haar menselijke kant te uiten.”

Foto: Stella McCartney

 

Lees ook: Zien: Meghan Markle bedekt schouders na felle kritiek

Bron: AD, BBC l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws