Deze cocktailbar voor honden is nu geopend

Hoe schattig!

Lees ook

Vaak zijn mensen in twee categorieën te verdelen: katten- of hondenliefhebbers. Ben jij dol op honden en heb jij een hond? Dan weet jij dat het soms moeilijk kan zijn om je hond ergens achter te laten. Lijkt jou het leuk om een keer gezellig een drankje te doen samen met jouw tweede kind? Wij hebben nieuws: deze maand opent er een cocktailbar speciaal voor honden.

Max
Ter ere van de National Pet maand in april introduceert het Britse hotel Smith & Whistle een cocktailbar voor honden, genaamd Smith & Whistle & Max, in Londen. De bar kwam op het idee om ‘Max’ aan de naam toe te voegen omdat Max ’s werelds populairste hondennaam is. 

‘Dogtail’ menu
De bar introduceert een cocktailmenu dat compleet gemaakt is voor honden. Honden kunnen kiezen uit vier drankjes, zorgvuldig samengesteld om qua voedingswaarden waardevol te zijn, en zijn rond de € 7,50. De drankjes kunnen op het terras of aan de bar worden opgedronken. En jij als baasje? Jij kan natuurlijk ook genieten van het drankmenu (de normale dan hè). 

Sharing is caring
Zo kan jij een Gin-Tonic voor jezelf bestellen en voor je hond de G&T: Ginger Tails (een kruidige tonic met ginger) kiezen. Een andere leuke optie is de Hound’s Hops: een mix van speciaal gebrouwen hondenbier met frisse mint. Jullie kunnen deze voor € 12 zelfs delen. Eén ding is zeker: jullie zullen de tijd van je leven hebben. Wij worden in elk geval blij van de volgende foto’s:

Lees ook: “Ik hou meer van mijn hond dan van zijn kids”

Beeld: Smith & Whistle & Max

Laatste nieuws

Zie ook