Het super goedkope haarproduct waar Kim Kardashian bij zweert

Met dit product creëer je binnen no time een look à la de realityster.

Het super goedkope haarproduct waar Kim Kardashian bij zweert

De ene keer gaat ze voor een korte donkere bob, de andere keer voor lang, blond zeemeerminnenhaar. Kim Kardashian wisselde de laatste jaren wat af qua kapsels, kleur en lengtes, maar wat ze ook met haar coupe doet: Chris Appleton is de enige die haar manen mag aanraken. De haarstylist weet de manen van Kim altijd weer om te toveren tot iets moois. Maar wat is nou eigenlijk zijn geheim? 

Naast dat de haarstylist een tal aan celebrity’s, waaronder Jennifer Lopez en Rita Ora, in zijn inmiddels beroemde kappersstoel krijgt, is ook de Kardashian-telg een enorme fan. Het maakt niet uit of ze haar haren kort gewiekt wil hebben of zich weer een geheel platinablond look wil laten aanmeten: Chris zorgt dat het goed komt. Toch verklapt hij dat zijn laatste project – Kim gaat tegenwoordig platinablond door het leven - met de realityster een enorm project was. 

“Het is gewoonweg niet mogelijk om dat in één keer te doen. Het heeft me in totaal een week gekost om het bij Kim zo blond als het nu is te krijgen”. Het proces blondes have more fun ging dus gespaard met de nodige ups-and-downs. “Blonderen is net zoiets als op dieet gaan en gewicht verliezen, het zwaarste deel is om vol te houden”.

Maar als het dan eenmaal klaar is, dan heb je volgens hem ook wat. Los haar, een knot en zelfs een strakke paardenstaart: alles ziet er fancy uit met platinablond haar. Zijn geheim om deze fabulous looks te creëren? “Er is dus een gel genaamd Gorilla Snot, wat echt geweldig is voor slicked haar. Gebruik een klein beetje op de uiteinden en wat voor je babyhaar en je hebt de perfecte look”.

Het leuke aan dit beautygeheim? De tube Gorilla Snot is slechts voor 7,86 dollar te koop op Amazon. Lekker koopje dus!

Lees ook: Dé nieuwe beautytrend dankzij Kim Kardashian

Bron: Cosmopolitan | UK Beeld: Getty