Zien: Kim Feenstra deelt eerlijke foto van kraamtijd

Slapeloze nachten blijven de kersverse moeder niet bespaard.

Kim Feenstra

Kersverse mama Kim Feenstra laat op Instagram zien dat de eerste weken na de bevalling allesbehalve rustig zijn en deelt een cute plaatje met haar baby.

All good in mommy hood

“Ik slaap tegenwoordig een paar uur per nacht but it’s still all good in mommy hood” schrijft het topmodel op Instagram. Op de foto ligt Kim samen met zoontje Brooklyn Baby Tailor even achterover. Ondanks de slapeloze nachten ziet Kim er nog altijd uit om door een ringetje te halen en ook haar handgebaar laat zien dat ze de boel onder controle heeft.

Babyvoetjes

Helemaal in de wolken zijn met de kleine én tegelijkertijd helemaal kapot zijn door het slaaptekort, die combi kennen veel followers van Kim maar al te goed. “Geniet! Het is zo voorbij”, klinkt het in de reacties, en “Keep it up, mommy!” De babyvoetjes van Brooklyn doen ook veel volgers smelten. Té cute!

Eerste kindje

Kim’s baby boy werd geboren op 16 oktober. Het is het eerste kindje voor het 35-jarige topmodel en vriend Stanley. Kim liet eerder al weten dat ze niet makkelijk zwanger kon worden. "We beseffen echt allebei dat het een zegen is. Het is geen gemakkelijke weg geweest, maar des te dubbel is ons plezier", aldus het model destijds.

Celebrity
  • Grazia
  • BrunoPress, Instagram