Winnen: 1x een custom made designbike van Roetz t.w.v. €700 én 1x The Impact Box t.w.v. €150

Ter ere van de derde editie van The Impact Days mag Marie Claire iets heel tofs weggeven!

winnen The Impact Days

De derde editie van The Impact Days vindt op 19, 20 en 21 november plaats. En ter ere hiervan, mag Marie Claire één keer een fiets van Roetz t.w.v. €700 en één keer 'The Impact Box' t.w.v. €150 weggeven. Benieuwd hoe je kunt winnen? Lees dan snel verder!

The Impact Days

Op 19, 20 en 21 november vindt, verspreid door Nederland, de derde editie van The Impact Days plaats. Dé gelegenheid om je decembercadeaus te kopen bij sociale en duurzame impactondernemers en daarmee te stemmen met je euro. Ontdek de laatste trends op het gebied van food, fashion en design. Ruim 100 hotspots en merken openen de (online) deuren van hun studio’s, ateliers en winkels voor publiek. Ontdek de nieuwste gadgets of scoor alvast een fijne outfit.

En wist je dat iedere euro die je besteedt tijdens The Impact Days helemaal goed terecht komt? Je steunt hiermee namelijk lokale pioniers die zich inzetten voor een mooie en eerlijk wereld. Extra goed nieuws dus! Daarnaast is toegang helemaal gratis en kun je je aanmelden via 'deze link'.

Pioneers in de spotlight

Een greep uit de honderden inspirerende deelnemende impactondernemers:

REBOTTLED - Utrecht
De mooiste glazen, karaffen en lampen gemaakt van oude wijnflessen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Next level impact dus!

LENA - Amsterdam
Kledingbieb? Ja! Lena kan je zien als een extra kledingkast met nieuwe merkkleding en vintage, waar je af en toe even binnenloopt om iets te lenen. Zodra je bent uitgekeken hang je het weer terug.

FRÖBL - Rotterdam
Fröbl biedt mensen met een verstandelijke beperking een prachtige plek in de maatschappij. Smul van de lekkerste catering, bedrijfslunches en taarten of bestel alvast kerstpakketten.

ROETZ - Amsterdam
Custom made designbikes en e-bikes gemaakt van oude barrels. Maar liefst één miljoen fietsen belanden jaarlijks op de schroothoop…

I-DID - Utrecht, Den Haag
Hier maken ze vilt van textiel dat anders wordt weggegooid en toveren dit vervolgens om tot designproducten zoals blauwe tassen van oude KLM uniforms, laptophoezen en telefoonhoesjes.

ROTTERDAMSE MUNT - Rotterdam
Samen met jonge én oude stadsgenoten maken ze boeiende stadstuinen waar iedereen de magie van planten kan ontdekken. Ontdek waar kruiden vandaan komen voordat ze in een plastic verpakking in de supermarkt belanden.

Winnen

Je kunt nu kans maken op een custom made designbike, deze is gemaakt van oude barrels en mag je helemaal zelf samenstellen, van Roetz. Of maak kans op The Impact Box, die onder andere gevuld is met een bon van LENA (de kledingbibliotheek), servies van Little Pantry en nog veel meer.

Hoe je kans kunt maken? Vul hieronder het winformulier in, vertel ons waarom je graag een custom made designbike van Roetz of The Impact Box zou willen hebben en volg het Instagram account van The Impact Days. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Tekst gaat verder onder Instagram post en afbeelding.

Voorwaarden

Deze actie loopt tot vrijdag 27 november 2020. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.