Zien: deze hilarische kerstfilm van de makers van Bridget Jones’s Diary

Dé nieuwe feel good movie van de Bridget Jones-regisseuse.

Lees ook

Ben je ooit te oud voor een Disney-sprookje? De hoofdpersoon van de nieuwe kerstfilm Godmothered denkt van wel, maar een goede fee komt het tegendeel bewijzen. Kan de verbitterde single mom weer in magie geloven?

Godmothered

Goed nieuws voor iedereen die al druk bezig is om alle nieuwe kerstfilms te bingewatchen: binnenkort zijn we weer een kerstige feel good movie rijker. Disney+ komt dit jaar met Godmothered, een magische film van de regisseuse van Bridget Jones’s Diary.

De sprookjeswereld die we daarin te zien krijgen heet Motherland. Hier worden alle ‘fairy godmothers’ – oftewel goede feeën – opgeleid om later de wereld in te trekken en kerstwensen te vervullen. Eleanor (gespeeld door Jillian Bell) is een jonge fee die niet kan wachten om aan de slag te gaan, maar haar eerste klus gaat niet helemaal zoals gepland.


Happily ever after

Wanneer Eleanor een brief vindt van een 10-jarige meisje wiens grootste kerstwens nooit in vervulling is gegaan, besluit de fee dat het nog niet te laat is om te helpen. Volgens het ‘meisje’ is dat het echter wel: ze is inmiddels een cynische, volwassen single mom die al lang niet meer in fairy tales en happily ever afters geloofd.

Voor godmother Eleanor is dit dé kans om zichzelf als fee te bewijzen en de volwassen Mackenzie (Isla Fisher) te helpen om de magie in haar leven weer terug te vinden, of ze nu wil of niet. Sprookjes beginnen nu eenmaal niet met “Er was eens iemand wijn aan het drinken in haar joggingpak toen er plotseling iets geweldigs gebeurde”

Godmothered is vanaf 4 december te zien op Disney+, maar de very christmassy trailer is hieronder alvast te bekijken.

Bron: Grazia | Beeld: Disney | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook