Dit zijn de beste relatie voornemens voor singles

Deze voornemens helpen je misschien op weg.

Dit zijn de beste relatie voornemens voor singles

Het maken van goede voornemens is iets wat we al jaren doen en (bijna) nooit volhouden. Maar als jij single het nieuwe jaar ingaat, en je daar iets aan wil veranderen, helpen onderstaande voornemens je misschien op weg.

Vijf voornemens

1. Verander je go to date planning
Dat het coronavirus roet in je dating-leven gooit, moge duidelijk zijn. Het was een onbewogen jaar, waar je vaak met creatieve oplossingen moest komen hoe je zou gaan afpreken met de ander. Maar één ding is zeker: als je huidige go to spot niet super succesvol is geweest, dan kan het kiezen van een nieuwe plek - uiteraard na de harde lockdown - je in in de toekomst op weg helpen.

2. Verander de instellingen van je dating app
De kans is groot dat je veel leuke mensen misloopt door de regeltjes in je hoofd. Verander je leeftijdsinstellingen, verwijder een paar foto's, probeer een nieuwe bio-aanpak. Doe wat je moet doen om wat variatie toe te voegen aan je dating app.

3. Vergeet al het dating advies
Het vervelendste aan single zijn, is familie en vrienden die je constant willen helpen om het te veranderen. Meestal door het geven van relatieadvies. Maak een lijstje van al het advies dat je hebt opgevolgd, en vergeet alle regels die het afgelopen jaar niet hebben gewerkt.

4. Stap uit je comfortzone
Veel mensen zijn bang om tijdens de eerste date iets anders te doen dan dat zij gewend zijn. Maar wees niet bang om een keer buiten je comfortzone te stappen. Wie weet pakt dat videobellen juist erg leuk uit voor de eerste keer!

5. Benader mensen
Zit jij je suf te swipen maar vertik je het om een gesprek te starten? Dan wordt het wellicht tijd om je game plan te veranderen. In plaats van te wachten totdat die ene match jou een berichtje stuurt, kun je beter zelf het heft in eigen handen nemen. Zo heb je niet alleen meer kans op het vinden van een leuke partner, je maakt direct een praatje met iemand die buiten je sociale kringen valt.

Lifestyle
  • Cosmopolitan UK
  • Priscilla du Preez