Had je bij willen zijn: Sisley X Marie Claire beauty & yoga beach event

Gelukkig hebben we de foto's nog. En we hebben nog een goodiebag voor je bewaard!

Had je bij willen zijn: Sisley X Marie Claire beauty & yoga beach event

Yoga op het strand, zwoele beautytips en een zalige zomerlunch. Zen en voldaan kijken we terug op het yoga & beauty event van Marie Claire en Sisley op 15 juni. Een en al inspiratie bij Hippie Fish in Zandvoort.

Ter plekke werden de gasten door experts van Sisley meegenomen in de wereld van luxe cosmetica, en tijdens de VIP-beautyclass leerden zij de laatste tips & tricks. De lessen in de Beauty School werden afgewisseld met unieke masterclasses yoga, en tussendoor werd er een uitgebreide zomerlunch verzorgd. Kon jij er niet bij zijn? Hieronder zie je een greep uit de foto's die op deze dag zijn gemaakt. Enne, daaronder kun je kans maken op de goodiebag waarmee de uitverkorenen naar huis gingen!

Wil jij kans maken op de goodiebag – met 150 euro aan Sisley-producten – waarmee de gasten aan het eind van de dag naar huis gingen? Meedoen is hartstikke makkelijk! Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken (kan hieronder) en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid én fan, no problem! Als je een privéberichtje stuurt via Facebook met daarin je e-mailadres, weten we je te vinden. Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars.

Laat hier je e-mailadres achter:

Voorwaarden

Na afloop van de actie wordt er contact opgenomen met de winnaressen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, als je je maar inschrijft voor onze nieuwsbrief. De actie loopt t/m zondag 9 augustus 2017. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.

Over het merk Sisley

Sisley staat bekend om zijn schoonheidsproducten van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd met de beste bestanddelen uit planten en etherische oliën. Het Franse familiebedrijf in 1976 opgericht door de familie D’ornano –heeft een uitgebreid assortiment van hoogwaardige en luxe huidverzorgingsproducten, geuren en make-up.

The Sisley x Marie Claire Yoga Masterclass is powered by Sisley

Beeld: Hélène Wiesenhaan