Dankzij deze hacks heb je op hoge hakken nooit meer last van je voeten

De truc met de pleister kende je waarschijnlijk al, maar deze?

Dankzij deze hacks heb je op hoge hakken nooit meer last van je voeten

Vind jij het wel zo classy om op hoge hakken op je werk te verschijnen, maar laat je ze vaak in de kast staan omdat je weet dat je anders last van je voeten krijgt? Herkenbaar, maar laten we daar een einde aan maken. Want die prachtige muiltjes are made for walking!

Ken je de hack met pleisters al, waarbij je je derde en vierde teen aan elkaar tapet om de druk op de bal van je voet te verminderen? Werkt echt. En hier zijn nóg drie tips om pijnlijke voeten te voorkomen:

1/ Haarspray

Je spuit het voortaan niet alleen over je lokken om je gestylede coupe te behouden, maar ook op de onderkant van je voeten. Zo zorg je ervoor dat je voeten minder gaan zweten en dus minder glijden in je schoenen.

2/ Labello of vaseline

Als je een van deze producten gaat gebruiken, moet je wel van tevoren weten waar je schoenen de meeste druk geven. Heb je bijvoorbeeld het vooral last van je kleine teen, dan moet je deze insmeren met een dikke klodder zalf. Dit zorgt ervoor dat je schoen minder schuurt en je minder kans hebt op blaren.

3/ Maandverband

Je moet er even voor gaan zitten, maar dan heb je ook wat. Knip een soort zooltje van je maandverband en leg die onderin je pump, zodat je een kussentje hebt waar je voet op rust. Het werkt ook nog eens absorberend, waardoor zweet geen kans krijgt en je voeten niet gaan glijden.

Deze kleur sneakers (geen wit!) moet je scoren om helemaal on trend te zijn >

Bron: HLN | Beeld: iStock