Amy Schumer poseert in kanten bodysuit voor Marie Claire

Deze sexy fotoserie van Amy Schumer voor Marie Claire moet je zien.

Zelfverzekerdheid maakt de vrouw.

Amy Schumer kreeg de eer om de cover te sieren van het augustusnummer van de Amerikaanse Marie Claire. Om de comédienne zelfverzekerd als ze is neer te zetten, werd ze gehuld in een schitterende kanten bodysuit. En wat kan ze die goed hebben!

In het binnenwerk van het magazine zijn een aantal pagina’s gewijd aan een fotoshoot met Amy. Vol trots plaatst ze hier wat beelden van op haar Instagram-account. “Ik haat shoots”, schrijft ze bij een van de foto’s. “Maar deze niet.”

Onzeker over de liefde

Naast de fotoserie voor het blad werkte ze mee aan een interview waarin ze openhartig vertelde over haar liefdesleven. Want hoe zelfverzekerd Amy ook is, ook zij is onzeker over bepaalde dingen. “Verliefd zijn is het engste wat er is. Je wilt huilen en schreeuwen, ik kan er niet mee omgaan”, geeft ze toe. “Iedere keer als er afscheid genomen wordt, denk ik ‘Dit was een leuke laatste week samen’. Of ik praat mezelf aan dat niets echt was en hij nooit van me gehouden heeft. Hoe vermoeiend moet het zijn om met mij te daten.”

Amy heeft meerdere keren moeten dealen met mannen met bindingsangst; dat heeft een rol gespeeld in haar angst voor liefde. Gelukkig heeft ze dat nu deels achter zich kunnen laten nu ze dolgelukkig is met Ben Hanisch. “Hij is de eerste man die echt mijn vriend is”, zegt ze. “Er zullen mannen zijn die me in mijn gezicht willen slaan als ze me dit horen zeggen. Maar ja, het is de waarheid.”

#allisonglock thank you for your truthful words

Een foto die door amyschumer is geplaatst op

I loath photo shoots. But not this one. Een foto die door amyschumer is geplaatst op

In deze video ruilen Amy Schumer en Anna Wintour voor één dag van baan >>

Laatste nieuws