Dit waren het afgelopen jaar de best gelezen artikelen van Marie Claire

Tijd om de balans op te maken.

best gelezen

De laatste dag van het jaar is aangebroken en dit is de dag waarop de meesten uitkijken naar wat het nieuwe jaar in petto heeft. Toch is het ook een moment van even terugblikken. Marie Claire is daarop geen uitzondering en daarom stelden wij een overzichtje samen van de best gelezen artikelen van het afgelopen jaar.

5. No Way! Dit is hoeveel stappen je eigenlijk per dat zou moeten lopen

De sportscholen waren een groot deel van het jaar dicht en daarom haalden we onze lichaamsbeweging vooral uit home workouts en wandelingetjes. Hoeveel stappen je dan het best kon wandelen? Jullie waren er erg nieuwsgierig naar.

4. Op deze manier voorkom je dat je trui gaat pluizen en pillen

Tijdens de koudere maanden maken truien een onmisbaar onderdeel van je garderobe uit, die wil je dus zo lang mogelijk mooi houden. Onze lezeressen dachten er precies zo over en klikten massaal op dit artikel om erachter te komen hoe je dat vervelende pillen en pluizen kunt voorkomen.

3. Blijkbaar werkt je zilvershampoo beter als je 'm op deze verrassende manier gebruikt

Het lijkt erop dat blonderen nog lang niet passé is. Of je nu highlights of lowlights hebt laten zetten, of juist koos voor een balayage, jullie lazen graag hoe je je zilvershampoo het beste kunt gebruiken.

2. Een ijzertekort komt meer voor dan je denkt en zo herken je het

Een moe en futloos gevoel? Jullie waren allemaal benieuwd of het kon komen door een tekort aan ijzer.

1. Kun je een gezonde relatie hebben als je partner een narcist is?

Narcisme is - helaas - hot topic. Bepalen op wie je verliefd wordt kan helaas niet, dus wat als je verliefd wordt op een narcist? Kan een relatie dan werken? Veel lezeressen waren benieuwd naar dat antwoord.

Lifestyle
  • iStock, BrunoPress