Zo vind je de ideale jeans voor jouw figuur

Een skinny jeans, een boyfriend jeans of toch een flared jeans? Dit is de beste keuze voor jouw figuur. Het vinden van de ideale jeans vereist vaak he

Lees ook

Mini-gids voor denim lovers.

Het vinden van de ideale jeans vereist vaak heel wat speurwerk. Er is tegenwoordig zo veel keuze, dat we door de bomen haast het bos niet meer zien. Een skinny jeans, een boyfriend jeans of toch een flared jeans? Dit is de beste keuze voor jouw figuur.

Rechthoek
De rechthoek is slank en atletisch gebouwd: een platte buik, weinig heup en geen duidelijke taille.

Voor jou geldt: wek de illusie van prachtige rondingen. Een mom jeans – high-waisted en met toelopende pijpen – is hier ideaal voor.

[sm-product-feed id=”34312″]

Appel
De appel heeft veel volume aan de bovenkant: een buikje, grote borsten en bredere schouders dan heupen. De benen zijn vaak slank.

Elk lichaam ziet er geweldig uit in een flared jeans, maar voor iemand met een appelfiguur is dit model een echte musthave. De flared jeans zorgt ervoor dat alles in balans komt: de hoge taille om het buikje te verbergen en de uitlopende pijpen om de benen in verhouding te brengen met de schouders. Gooi er een paar pumps onder en de transformatie is gedaan.

[sm-product-feed id=”34328″]

Peer
De peer heeft smallere schouders dan heupen.

Ook voor de peer is de flared jeans het meest flatterend. Blijf uit de buurt van high-rise-modellen, die zullen je lichaam geen goed doen. Ga liever voor een mid-rise-exemplaar. Je benen lijken niet alleen langer, het zorgt ook voor een slank silhouet. Lucky you!

[sm-product-feed id=”34321″]

Zandloper
De zandloper heeft een smalle taille en rondingen van boven en onder.

In een high-rise skinny jeans zal jouw lichaam het best tot zich recht komen. Hijs jezelf in een hoog en strak exemplaartje om het accent te leggen op je curves en het smalste gedeelte van je lichaam. Show what your momma gave you!

[sm-product-feed id=”34331″]

Laatste nieuws

Zie ook