Emma Watson bekroond tot meest stijlvolle Brit

Emma Watson is verkozen tot best geklede Brit tijdens de British Fashion Awards. De actrice nam de British Style Award in ontvangst van Harry Styles.

Emma Watson bekroond tot meest stijlvolle Brit

Emma Watson is verkozen tot best geklede Brit tijdens de British Fashion Awards.

De actrice nam de British Style Award in ontvangst van Harry Styles, die de prijs vorig jaar won.

Cara Delevingne werd ondertussen uitgeroepen tot model van het jaar. Zij vloog speciaal vanuit Salzburg (waar vandaag de Métiers d’Art Chanel-show plaatsvindt) naar Londen om de prijs in ontvangst te nemen. Haar award kwam voor velen niet als een verrassing: het Britse model was dit jaar in oneindig veel campagnes en shows te zien.

Prijzenregen

Er werden in totaal 17 awards uitgereikt aan belangrijke namen uit de mode-industrie. Victoria Beckham bouwde de afgelopen jaren een groots imperium op en mocht dan ook de prijs voor beste modemerk in ontvangst nemen. Hiermee won ze van ontwerpers Alexander McQueen en Stella McCartney. "We zijn van ver gekomen sinds de kleedkamers van de Spice Girls", vertelde Beckham toen ze de award in ontvangst nam. Anna Wintour won de ‘Outstanding Achievement Award’ voor haar nog altijd belangrijke bijdrage aan de mode-industrie.

Bekijk de complete lijst met winnaars hier.

Lees ook: Emma Watson geeft killer-speech voor gendergelijkheid >