Inspiring Woman: Stella Soekhlall

Stella Soekhlall werkte in Los Angeles als personal stylist voor dames in Beverly Hills en sinds een paar maanden heeft ze een eigen webshop: STELLASS

Stella Soekhlall werkte in Los Angeles als personal stylist voor dames in Beverly Hills en sinds een paar maanden heeft ze een eigen webshop: STELLASSTYLE.com, waar ze exclusief het merk Lorna Jane aanbied.  

Personal

Welk levensmotto prijkt er op jouw muur?
Als je iets wilt, ga er dan gewoon voor! Denk niet in “maar”, maar in “en”… en blijf vooral doen wat je leuk vindt en positieve energie geeft!

Wanneer wist je: dit is wat ik moet doen?
Ik ben al jaren bezig met fanatiek sporten, gezond eten en sport fashion en was daarom altijd al op zoek naar leuke andere sportkleding. Toen ik vorig jaar in LA zat, bezocht ik daar bijna wekelijks de Lorna Jane store. Ik vond het echt te gek, behalve dat ze regelmatig nieuwe items hebben, staat het merk voor gezond leven volgens hun ‘Move Nourish & Believe’ filosofie. Toen ik weer terugkwam, merkte ik dat de lifestyle ook hier in Nederland aan het veranderen is. Ook zag ik veel vaker mensen in gevarieerdere en leukere sportkleding sporten dan daarvoor. Voor mij dus de perfecte tijd om Lorna Jane in de Benelux te introduceren via mijn webshop.

Welke handige online tools/apps gebruik jij om jouw drukke leven te organiseren?
Ik kan dus echt niet zonder mijn telefoon en iPad.

Dankzij wie/wat sta je waar je nu staat?
Dankzij mijn ouders, ze hebben me altijd geleerd om hetgeen te doen wat ik leuk vind en er tevens voor te durven gaan. Mijn vader zegt altijd ‘Ondernemen is risico’s nemen en natuurlijk sta je vanzelf weer op als je valt, daar leer je weer van’.

Wat is de grootste les die je geleerd hebt gedurende je carrière tot nu toe?
Blijf in jezelf geloven en heb lef,  want niet geschoten is altijd mis!

Welke grote opoffering heb je moeten maken om zo ver te komen? (Heb je bijvoorbeeld dingen moeten laten, moeilijke keuzes moeten maken?)
Ik werk keihard! Overdag en vaak ’ s avonds voor mijn werkgever en dan werk ik ’s nachts en in het weekend voor mijn webshop. Hierdoor moet je op sommige momenten even andere keuzes maken. Gelukkig vind ik het werk voor mijn webshop heel leuk om te doen. Het geeft me veel plezier en stiekem houd ik ook wel echt van dit drukke bestaan.

Welke kans(en) heb je zelf gecreëerd?
Ik heb de eigenschap dat als ik iets graag wil, ik het ook echt probeer te regelen. Het duurt soms wel langer of je moet wat harder trekken en dat is best lastig als je zo ongeduldig bent als ik. Vanzelfsprekend moet een kans je wel gegeven/gegund worden. Toch neem ik het initiatief tot een kans best vaak zelf.

Wie is jouw inspiring woman?
Natuurlijk inspireert Lorna Jane me heel erg. Ik kan me erg identificeren met haar en haar manier van gezond leven en tevens haar motivatie om zelf sport/lifestyle fashion te ontwerpen. Ik vind het fantastisch hoe zij haar merk heeft neergezet, een combinatie van mode, sport en dat waar zij voor staat.

Ook heb ik heel veel bewondering voor Angela Ahrendts, de voormalige CEO van Burberry en tegenwoordig werkzaam bij Apple. Zij inspireert me op verschillende gebieden zoals haar manier van leadership, hoe zij Burberry heeft ‘gebrand’ en storytelling er echt onderdeel van laat zijn.

Fashion & Style

Kun je jouw stijl omschrijven?
Ik heb meerdere stijlen maar ga het liefst voor stoer, vrouwelijk en een beetje edgy.

Waarom is dit jouw stijl? Waarom voelt het goed?
Het is een combinatie van verschillende stijlen. Ik draag dat waar ik op dat moment zin in heb en wat naar mijn mening goed bij de gelegenheid past.

Heb je een stijlicoon? Wie is het en waarom?
Ik heb er wel meerdere, zoals bv Jennifer Lopez, ze wordt hier in Nederland altijd weinig genoemd, terwijl ze echt altijd fantastisch is gestyled, haar kleding (vaak van mijn favoriete designers), haar haar en haar make-up, het is bij haar altijd helemaal af en het staat haar altijd te gek!

Wat is je must-have voor dit voorjaar?
Vanzelfsprekend een Lorna Jane sport item. In dit geval een hele goede stevige sport top/bra, namelijk de ‘dual support bra’ , behalve dat ik die echt heel mooi vind, zit hij daarbij super!

Wat is je beautyregime? Welke merken en welke producten gebruik je?
Regelmatig begin ik de ochtend met het drinken van lauw water met citroen. Verder drink ik veel water, eet ik gezond en verzorg ik mijn lichaam goed. Qua producten gebruik ik oogcrème en scrub van Sisley, Dr. Murad body scrub, Micabella mascara, lipgloss van Chanel en Moroccon Oil voor mijn haar.

Laatste nieuws