MC Daily News: Starters Award gewonnen door… Sanne Tummers van Single & Stijl

De 11e editie van de Marie Claire Starters Award is gewonnen door Sanne Tummers, oprichter van Single & Stijl, hét lifestyle platform voor singles.

MC Daily News: Starters Award gewonnen door… Sanne Tummers van Single & Stijl

De 11e editie van de Marie Claire Starters Award is gewonnen door Sanne Tummers, oprichter van Single & Stijl, hét lifestyle platform voor singles. Ze was overweldigd: ‘Dit voelt zóóóó goed!’

Gisteravond 14 oktober was de uitreiking van de felbegeerde Marie Claire Starters Award: dé prijs voor startende onderneemsters. In het bomvolle White Space in hartje Amsterdam was de spanning tot tropische temperaturen gestegen. Presentatoren Jort Kelder (voor de gelegenheid op hakken!) en Lauren Verster hadden elke kandidaat op het podium uitgebreid bevraagd over hun drijfveren en ambities.

Maar uiteindelijk werd er één iemand naar voren geroepen. De winnares, de ster, op wie een overtuigende meerderheid heeft gestemd: Sanne Tummers van Single & Stijl.

‘Met het prijzengeld ga ik een nog betere website bouwen’, zei Sanne na afloop. ‘Ik kijk uit naar de coaching van E-Factor en pr-ondersteuning van Maison pr. En wat ben ik blij met de prijzen van Summum Woman, Clarks en Morrocanoil. Al mijn geld gaat in mijn bedrijf, ik geef nooit meer iets uit aan mezelf. Nu kan ik er weer fris en hip uitzien!’

De prijs voor beste onderneemster van 2013 ging naar Hanna Verboom, voor haar stichting Get it Done. Zij won 20 duizend euro aan mediawaarde in Marie Claire.