Shopfinder: Cosmania

Cosmania, winnaar van de Marie Claire Starters Award in 2010, heeft een nieuwe winkel geopend. Hier vind je eigenwijze en verantwoorde beautymerken.

Shopfinder: Cosmania

Hoe fijn! Cosmania, winnaar van de Marie Claire Starters Award in 2010, heeft een nieuwe winkel geopend. Bij de kersverse beautyhotspot aan de Herenstraat in Amsterdam vind je eigenwijze en verantwoorde merken – die verder in Nederland niet of nauwelijks te krijgen zijn.

Alles in de nieuwe winkel van Cosmania ruikt én klinkt even heerlijk. Wat dacht je van de amandel en lijnzaad shampoo van Korres of de H20hhh!! Designer Lip Gloss van Lord & Berry? Daar worden wij dus acuut hebberig van.

Stem op jouw favoriet voor de Marie Claire Starters Award 2013 >

Cosmania 2.0

Marije Hoff (ja, zij ging er in 2010 vandoor met de Marie Claire Starters Award!) en Marcel Dekker hebben samen met een team superklussers hard gewerkt aan dit nieuwe Cosmania pareltje. En omdat ze graag willen dat jij bij ze langskomt, geven ze tijdens de openingsweken bij elke aankoop in de winkel een cadeau naar keuze weg – ter waarde van minimaal tien euro. Yay!

Mocht je geen tijd hebben om langs te komen: ook bij bestellingen in de webshop sturen ze een fijne verrassing voor je mee.

Cosmania: Herenstraat 19, 1015 BZ Amsterdam