Beautytip: de front row vlecht

Zowel Emerson als Basharatyan zeiden shotgun toen het aankwam op de vlecht. Hij gaat vanaf nu frontaal op het voorhoofd. Zo speel je deze beautytip kl

Zowel de labels Emerson als Basharatyan zeiden shotgun toen het aankwam op de vlecht. Hij gaat vanaf nu frontaal op het voorhoofd. Geen idee hoe je dit kunstje klaarspeelt? Wij leggen het haarfijn uit.

Stap 1
Kam het haar goed uit zodat je het makkelijk kunt vlechten. Gebruik eventueel een serum om ervoor te zorgen dat je haar glad en zacht is.

Stap 2
Verdeel je haar in een scheve scheiding. Dit wordt het beginpunt van de vlecht. Met een schuifspeldje kun je de rest van je haar even aan de kant houden zodat het niet in de weg zit wanneer je gaat invlechten.

Stap 3
Pak een pluk haar vanaf de kroon van je hoofd. Verdeel deze in drie stukken, zoals je bij een normale vlecht doet.

Zie hier: deze Britse dame kan het ook. 

Stap 4
Begin met vlechten en neem steeds een stukje haar erbij, zodat er een baan naar voren ontstaat. Na een aantal slagen pak je met je duim een nieuwe pluk vanaf de kruin aan de andere kant van je scheiding.

Stap 5
Wanneer je de vlecht lang genoeg vindt, rond je hem af door als een gewone vlecht af te sluiten. Zet het uiteinde vast met een speldje.

Beautytip voor alle Parisiennes in spé: maak je eigen Franse mini-apotheek.

Laatste nieuws