Uitgaanstip: Hercules & Love Affair Soundsystem

Club Trouw maakt zich klaar voor het New Yorkse dance extravaganza Hercules & Love Affair Soundsystem dat op 23 november plaatsvindt. Hercules & Love

Lees ook

Club Trouw maakt zich klaar voor het New Yorkse dance extravaganza Hercules & Love Affair Soundsystem dat op 23 november plaatsvindt. Dit kan maar één ding betekenen: een très jolie feestje. 

Hercules & Love Affair Soundsystem
Grondlegger van dit discoproject is frontman, songwriter en producer Andy Butler. Hij doet niets liever dan mensen laten dansen. Daarnaast zijn bijzondere muzikale samenwerkingen favoriet bij Andy. De bekendste collaboraties waren met Antony Hegarty van Antony & The Johnsons, en Kele Okereke van Bloc Party. Deze sounds zijn allemaal verwerkt in de discovibe van Hercules & Love Affair Soundsystem. Zeiden we disco? Inderdaad. Dit genre is weer volop terug in de clubs. En het project van Andy Butler is hierin een uitblinker.

Club Trouw
In Amsterdam heeft club Trouw (gevestigd in het voormalige Trouw kantoor aan de Wibautstraat) al een flinke naam opgebouwd als een plek waar hip en feestend Amsterdam zijn nachten doorbrengt. De donkere ruimte heeft een hoog industrieel gehalte en voelt daardoor rauw en tijdloos aan. Alsof het oorspronkelijk bedoeld was om te feesten.

Hercules & Love Affair Soundsystem
Datum: 23 november
Locatie: Club Trouw, Wibautstraat 131, Amsterdam

Dit feest wordt mede mogelijk gemaakt door Electronic Beats. 

Laatste nieuws

Zie ook