Indian summer tips!

Boonoonoonoos in Scheveningen De strandtent

Indian summer tips!

De regen heeft plaats gemaakt voor een week zon en dus gaan we genieten van elke zonnestraal: nu kan het nog! Drie strandtips.

Timboektoe in Wijk aan ZeeTimboektoe is al een tijdje een totale beachbuzz! Je kunt er niet alleen goed eten (denk: Surinaamse soepen en Marokkaanse lamsgerechten, maar ook mosselen met friet) maar ook behoorlijk goed borrelen en feesten. Aanstaande zaterdag 1 oktober is het eindfeest met een optreden van niemand minder dan Chef’Special. Ga dus zeker nog even een kijkje nemen, voor deze Indian Summer weer een Natte Herfst wordt.

 

Sissy Boy Noord in Bergen aan ZeeSissy Boy kennen wij natuurlijk allemaal als kledingmerk. Maar ze hebben ook een strandpaviljoen! Met een verzameling van zowel oud en nieuw hout meubilair is dit één van de zonnigste en meest stijlvolle plekken in Nederland. Wat deze strandtent uniek maakt is dat alles wat je er ziet ook werkelijk te koop is in de winkel. De borden, het bestek, maar ook de lekkere dressing en overheerlijke mayonaise. Zonnen en interiorshopping gaan dus heus samen.

 

Boonoonoonoos in ScheveningenDe strandtent Boonoonoonoos heeft behalve een opmerkelijke naam ook een opmerkelijk klassieke lunch- als dinerkaart. Een heuse uitzondering tegenwoordig. En laten wij nou na een flinke stranddag echt wel zin hebben in een goede saté met friet. Of, what the heck: een portie spareribs. Je kunt neerstrijken op het terras, binnen of op een lekker ligbed op het zand. De zomerse sfeer en de ondergaande zon maken het af.