Michiel Huisman scoort hoofdrol in nieuwe HBO-serie

En dit is zijn tegenspeelster.
Michiel Huisman scoort hoofdrol in nieuwe HBO-serie

Michiel Huisman doet het nog steeds goed in Hollywood. De Nederlandse acteur heeft namelijk een hoofdrol gescoord in een nieuwe HBO-serie. 

Thriller 

De acteur neemt de mannelijke hoofdrol in de HBO thriller dramaserie The Flight Attendant op zich. De vrouwelijke hoofdrol is weggelegd voor Kaley Cuoco, bekend van The Big Bang Theory. Ook is ze een van de uitvoerende producenten van serie. 

Lees ook: Deze OITNB-actrice scoort rol in Nederlandse serie

The Flight Attendant 

De serie vertelt hoe je leven compleet kan veranderen in één nacht. Zo wordt stewardess Cassie, gespeeld door Kaley, wakker in het verkeerde hotel, in het verkeerde bed met een dode man naast zich. Geen idee wat er gebeurd is. 

Rijke zakenman Alex, gespeeld door Huisman, loopt behoorlijk tegen wat pech aan in Bangkok. Waardoor hij veel langer met Cassie zit opgescheept dan de bedoeling was. 

Opnames

Komt het verhaal je bekend voor? Dat kan kloppen. De show is namelijk op het gelijknamige boek van Chris Bohjalian gebaseerd. De opnames beginnen deze herfst en de 8 afleveringen zullen elk een uur duren. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ece0c1b8c4a6', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });