Aha! Dit is alles wat je moet weten over de Athflow-trend 

Comfy én stylish.

Lees ook

Net als velen kijk je sinds de start van het vaccineren tegen corona vast uit naar het ‘oude normaal’. We sure know we do. Maar ga jij stiekem toch wel je comfy loungewear missen als je weer in ‘echte kleding’ naar kantoor moet? Dan word je ongetwijfeld blij van de Athlow-trend!

Comfortable en stylish

In 2021 mag kleding comfortabel zijn, of je er nu in thuiswerkt of niet. En het nieuwe normaal dat in de verte aan de horizon gloort betekent niet het einde van loungewear, zo wijst ook een Pinterest trend report uit. Sterker nog, de Athflow-trend omarmt gemakkelijke kleding en wordt volgens Pinterest Head of Content Aya Kanai de grootste trend van het jaar.

Er mag dan een trendy naam aan zijn gegeven, maar chances are dat je al bekend bent met deze zogenoemde Athflow-trend. Het is die ene outfit die je draagt als je een videocall hebt en er professioneel uit wilt zien, zonder in te moeten leveren op comfort.

Athflow

Het woord Athflow is een mix van de woorden athleisure en flow. Denk bij deze stijl aan oversized blazers, casual jumpsuits, losse cardigans, veel knitwear en fashionable joggingsets. Een back to the office dresscode was nog nooit zo comfortabel!

Bron: RealSimple | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Welke soort pony het beste bij jouw gezichtsvorm past

Ideaal als je even wat anders met je haar wilt.

Moet je tijdens een sollicitatie je side hustle benoemen?

Van af en toe een evenement organiseren tot kleding verkopen in je eigen webshop.

Zie ook